tirsdag 18. september 2018

Syden med små barn

Syden med små barn

Her finner du billige sydenturer med Ving. Finn din drømmereise! Se hele utvalget vårt nedenfor. Reiser dere med små barn , kan dere bo på et skandinavisk hotell med barneklubb, hvor barna kan treffe på nye venner. Er du med litt eldre barn , kan dere for eksempel dra på thailandsk matlagingkurs, som er morsomt for hele familien.


Maten i Thailand har noe for alle ganer. Enten barna dine så vidt er forbi bleiestadiet eller alt har vokst seg til trassige tenåringer: Disse familieferiene er skreddersydd til alle behov. Trenger du litt oppmuntring? Les våre nyttige tips for deg som skal reise med barn. Et hotell med langrunn strand som er veldig populært blant barnefamilier, forteller PR-manager i Ving, Sophie Frisholm.


Sunwing-hotellene har alt lagt til rette for at små barn skal ha alt de trenger, mens foreldrene skal kunne nyte ferien med trening og spa-opphold. Små barn har tynn hud med lite utviklet pigment, noe som gjør dem mindre motstandsdyktige mot solforbrenning. Dessverre har barn som blir solbrent økt risiko for å utvikle hudkreft i voksen alder, og det er derfor ekstra viktig å hindre at barna blir solbrente. Tenker litt da i forhold til lang flytur først og buss fra flyplassen etterpå. Hun mener til og med det kan være enklere å fly med en baby enn eldre barn , nettopp fordi de er så små at de ikke har lært seg å gå og fordi de sover mye.


Den største skrekken for mange er nok at babyen skal skrike hele veien. Og noen ganger skjer det. Men det går som regel helt fint, selv om det ikke er et drømmescenario. Vi reiser til syden med våre små. Jeg må innrømme jeg gruer meg noe vanvittig til flyturen.


Har venninner som har gitt sine barn allergimedisinen Vallergan, noen har gitt de. Ifølge administrerende direktør i Ving, Christian Grønli, er det viktigste for babyen å være sammen mor og far, og ikke selve reisemålet. Sydenferie med barn og spedbarn. For barn på 2-år og oppover vil reisemålet ha mer å si.


Syden med små barn

Gunnar Hasle ved Reiseklinikken, bør imidlertid ikke barnefamilier med barn opp til 4-5. Og det er ikke bare familier som reiser med små barn. Jeg har lyst å reise til syden neste år med to små barn. Det er vanskelig å finne ut hvilken plass som er best av katalogene synes jeg.


To uker på et hotell i syden med alt inkludert kan være deilig og avslappende, men det er ikke alle barnefamilier det passer for. Spørsmålet er vel om man bør reise utenlands, eller om ferie i Norge med små barn er spennende. Må man til syden nå? Det er lett å få den følelsen at alle andre reiser på dyre sydenturer med all inclusive, og om man ikke har samme muligheten, frarøver man barna denne opplevelsen. Pakk en egen bag eller sekk til barna med leker som aktiviserer dem,.


Her er hans råd om å fly med små barn. Vi i Ving vil at det skal være enkelt å reise med barn , derfor har vi sørget for at alle babyer trives ekstra bra på våre Sunwing Family Resorts. Vi har blant annet innredet egne Happy Baby-leiligheter, som er tilrettelagt med bekvemmeligheter og utstyr som gjør ferien ekstra behagelig både for deg og babyen din.


Pass på væskeinntaket. Hvis du ammer, må du være ekstra påpasselig med å få i deg selv nok væske. Små barn er mer sårbare enn voksne for væsketap, så pass på at både du og barnet ditt drikker ofte.


Syden med små barn

Hylende barn med vondt i ørene, flyseter forvandlet til trampoliner, bæsj utenfor bleia og appelsinjuice over hele t-skjorta – eller enda verre, t-skjorta til passasjeren ved siden av. Tanken på å fly med små barn , kan gi selv de roligste blant oss magesår. Når familien skal på tur kan det være en stor utfordring å få pakket med seg alt store og små ha behov for.


Her en liste over nyttige ting babyer, smårollinger og større barn trenger underveis på turen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg