tirsdag 11. september 2018

Stripe håret gravid

Ut fra et føre var-prinsipp anbefaler man likevel den gravide å begrense bruk av denne typen maleprodukter. Stripe er bedre enn å farge. Frisøren forklarer at når håret stripes , røres i utgangspunktet aldri fargen eller blekingen hodebunnen. Dette er fordi det plasseres en hette over håret , hvor håret som skal stripes blir dratt ut gjennom hull i hetten.


På denne måten berører ikke fargen hodebunnen, dersom det gjøres på rett måte.

Er det noen som har erfaring med dette og vet om det er så skadeligt? Du kan fint stripe håret når du vil i løpet av gravdiditeten. Det skal ikke være skadelig for babyen din.


Jeg fikk da beskje. Du må imidlertid være klar over at i sjeldne tilfeller kan håret ditt reagere annerledes både på farge og på permanent. Riktig lykke til videre!


Ja, som tittelen sier - hva er egentlig forskjellen på å stripe håret med plasthette og heklenål og å stripe håret med folie?

Hva gir best resultat. Sist jeg stripet håret gjorde jeg det hos frisør. Et annet aspekt ved permanent er at håret gjerne er i endring i svangerskapet. Som nevnt tidligere kan krøllete hår bli stritt i svangerskapet, og dette gjelder også om du ønsker å ta permanent.


Håret blir kanskje for glatt til at permanenten holder, eller det blir kanskje veldig krusete. Det har etterhvert kommet mange gode hjemmeprodukter på markedet for å stripe håret selv. Det er viktig å følge produktanvisningen nøye for at resultatet skal bli bra og det er særlig viktig å følge innvirkningstidene, forteller vår hårekspert Lise Holm-Glad. Rask og trygg leveranse.


Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Finn laveste nettpris her. Man kan stripe alle typer hår , men er håret farget må man bruke blekingsprodukter. Dette fordi det er vanskelig å lysfarge allerede kunstig farget hår.


Skal man ha nyansen ton i ton eller mørkere enn utganspunktet, kan man farge tidligere farget hår. Se flere hårvideoer på StellaTV: Frisyre for nordisk hår. Du kan jo høre med jordmor neste gang du skal til henne, men dette er som sagt ikke meg bekjent.

Og dessverre er faren stor for at dette kan skje dersom du er gravid og skal farge håret. Det er nemlig ikke bare magen din som er i endring i denne perioden. Håret reagerer annerledes på ting når man er gravid , derfor anbefaler jeg gravide å ikke gjøre noen drastiske endringer dersom de har planer om å ta turen til frisøren.


Et godt tips er å forsøke å påvirke kroppen minst mulig med kjemikaler når du er gravid , men som alt annet handler det om moderasjon. Kan jeg bruke vanlig sølvpapir (som til mat) og pakke inn det håret jeg skal stripe ? Anbefaler heller farge hjemme enn stripe hjemme, koster jo mye. Kan du lage en video om hvordan du stripe hret, hvis du skal gjre. I gr hadde jeg enda en runde hvor jeg tok dobbelt s mange striper.


Når det gjelder håret , bare for å ha tatt det. Det er trygt å farge og stripe håret i svangerskapet. Alle mennesker, også gravide , skal unngå langvarig eksponering for kjemiske stoffer.


Men farging og striping noen ganger i svangerskapet er helt trygt. Hvis man har katt, tenker man gjerne på toxoplasmose. Er det ok å gå til frisøren og stripe håret , eller bør man holde seg langt unna disse stoffene som gravid ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg