fredag 28. september 2018

Selskapsleker voksne

Selskapsleker voksne

Nordens største utvalg! Treff andre voksne på møteplassen for oss over 4 og år. Sjekk ut Teambuilding Leker Voksne. En eller annen variant av denne leken har du sannsynligvis vært med på tidligere.


Den fungerer like godt på selskapet ditt – spesielt hvis du vil ha lek som er litt nedpå (kanskje er du usikker på om du overhode vil ha selskapsleker på festen din). Denne morsomme leken løser garantert opp stemningen. Her blir voksne menn og kvinner med sterkt konkurranseinstinkt til barn igjen på null komma svisj!


Gjestene deles inn i to lag, og utstyres med vester eller armbånd slik at alle ser hvem som er på hvilket lag. Det er ikke bare barn som leker i selskap. En selskapslek for voksne kan løse opp stemningen og bringe mye latter og morsomme historier i ettertid.


Selskapsleker voksne

Men hvis det absolutt må være noe, så støtter jeg quiz—forslaget med forhåndsinndelte lag. Selskapsleker er marerittet og ødelegger enhver fest. Har du tips til morsomme leker, konkurranser etc. Jeg var på 60-årslag i oslo med Avis bilutleie nylig.


Vi var da ute på en plass som het Kavringen? Her hadde vi ulike aktiviteter. Den mest gøyale var der vi ble delt inn i flere lag. FESTLEKER FOR VOKSNE : Hoppet ! Denne leken handler om å hoppe fra innbilt høyde.


En av plankene plasseres oppå de glassene som er satt på gulvet. Vi skal ha venne-julebord neste helg (stk), er det noen som har tips til selskapsleker som kan få fart i festen ? KONGEN BEFALER Formål: Å følge en beskje å lytte Utstyr: En er Kongen mens de andre står foran kongen. Er i grunnen enig i dette altså, jeg HATER slikt!


I dag hadde jeg laget til en selskapslek vi skulle hatt på 17. Det ble ikke tid til den i dag, men ingen fare - alltid godt å ha noe i bakhånd til en annen anledning. Kanskje andre også kan ha glede av denne i et festlig lag. Den passer nok best for voksne deltagere - eller ungdom, men kan være moro for barna å se på.


Selskapsleker voksne

Jo, jeg som hater selskapsleker har fått det ærefulle oppdrag å finnen oen selskapsleker til min venninnes bryllup. I disse tider når det er så populært med nettbrett og mobil, så kan det være et kjærkomment avbrekk å finne på en morsom lek SAMMEN. Jeg lurer på om dere kan hjelpe meg litt her.


I den forbindelse hadde det vært gøy å ha en form for rebusløp (med øl og jäger til selvsagt!). Vi har hatt tilsvarende en gang tidligere, men da overlot jeg galant ansvaret til noen andre. Jeg huska faktisk EFIT hah!


Ikke gjort den på noen år men nå har jeg jo hund igjen så da kan jeg jo dele en dag med oss da Glemte første bilde da - da vi gikk ut på tur rundt kl. Yara ville bare tisse og drite og så løpe inn å legge seg på sofaen igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg