tirsdag 11. september 2018

Fine norske jentenavn

Vi har samlet jentenavn som er brukt av eller færre i Norge. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er sikkert at alle navnene i listen vil godkjennes til bruk på små barn. Her har vi samlet noen av dem. Fine korte jentenavn.


Finn jentenavn til babyen din. Se populære, vanlige og sjeldne jentenavn. Se navnestatistikk med topplister for jentenavn. På jakt etter det perfekte jentenavnet som begynner på A? Her er over 1gode forslag til deg! Tips til fine, litt spesielle jentenavn!


De gamle, fine, glemte navnene (jentenavn). Se på menyen under, jentenavn i alfabetisk rekkefølge kan være nyttig hvis du allerede har en liten idé om hva slags jentenavn du leter etter. I dette tilfellet engelsk og spansk, i tillegg til norsk. Liste over norske kvinnenavn inneholdende fornavn som forekommer flere enn 2ganger i Norge.


Navnene trenger ikke å ha en historisk bruk i Norge, da fornavn brukt av innvandrere vil listes sammen med andre. Jeg trenger hjelp til å finne jentenavn ! Jeg liker gamle norske navn, men ser at mange av de navnene jeg liker er på full fart inn på topplistene. Når det gjelder å velge et navn for den lille jenta, vil klassiske navn som holder tro, tradisjoner og arv alltid være populære. Men hvert år er det ikke-så-tradisjonelle navn som også blir trendy av ulike årsaker.


Av dine syntes jeg alle var fine Har en svigerinne som heter Alicia,syntes det er veldig fint ! Vi sliter litt med jentenavnet. Får vår første i april og vet ikke kjønnet. Blir det gutt, skal han sannsynligvis hete Thorbjørn, men jeg synes det er vanskelig å finne jentenavn.


Har tenkt litt på Astri men jeg vet liksom ikke. Listen over de mest populre jentenavnene det siste ret blir hvert r lagt ut av. Det finnes s mange andre fine navn. Engelske navn er bare s mye finere en norske. Listen de presenterer er navn som har opplevd en kning p 50.


Noelia minner jo om flere navn p topp ti, klinger godt og er litt moderne. Men jeg kan ikke så mange, kan dere noen flere? Synes det er så mange vakre jentenavn , er er mine favoritter, til inspirasjon : Ofelia Ane Ebba Olivia Andrine Anine Elvira Lilja Mia Fiona Viola Eirin Minda Kaja Sofie Petrine Tuva Sanna Luna Evelina Alana Maria Camilla Selma Alma Amalie Signe Serine Eriun Synne Rikke Inez Mali Clara Guri Gurine.


Leter du etter spesielle jentenavn ? Da har du kommet til riktig sted! På denne siden har vi listet opp en rekke uvanlige og sjeldne jentenavn. Unike jentenavn , sjeldne jentenavn , uvanlige jentenavn og spesielle jentenavn som færre enn fire eller ingen i Norge heter.


Hundrevis av uvanlige jentenavn. Gamle jentenavn – Stor alfabetisk oversikt. Jentenavn - norskenavn. Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet.


Vi trenger hjelp til å finne ett navn til vår lille prinsesse. Noen som vet om noen fine muslimske og internasjonale navn? Finnr eller Fiðr er kjent brukt i fire runeinnskrifter fra vikingtiden, så navnet var kjent, men antakelig ikke blant de mest brukte i Norden på den tiden. I Liste over kvinnenavn med norsk opprinnelse er kun kvinnenavn med norsk opprinnelse inkludert, det vil si navn som er dannet etter norrøn tid.


Se også: Liste over kvinnenavn med norrøn opprinnelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg