fredag 28. september 2018

Oppskrift på smoothie

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Min favoritt smak når det gjelder smoothies er helt sikkert jordbær, derfor har jeg samlet flere av mine gode oppskrifter på denne siden. Jeg synes jordbær er så godt fordi det gir en fyldig og søt smak til drikken som er helt unik og spesiell. Har du dessuten frukt og grønnsaker som begynner å synge på siste verset, er smoothie en ypperlig måte å få brukt dem opp.


Lag smoothien litt tykkere enn du vanligvis ville gjort, hell den i en skål og ha på din favoritt-topping.

Spis med skje til frokost, eller når du har lyst på noe godt. Kjør til du får en tykk smoothie og hell over i fine glass. Server gjerne med jordbær på trespidd (se bildet). Smoothie kan både drikkes og spises! Dette er en grunnoppskrift på smoothie.


Her kan man bytte ut jordbær med den frukt eller de bær man måtte ha tilgjengelig. Bytt ut væsken som er smaksatt med den smaken du velger i din smoothie.

Har du ikke frosne bær eller frukt må du tilsette noen isbiter i tilllegg i hurtigmikseren. Kilde: Opplysningskontoret for Meieriprodukter. Som KIWI PLUSS-kunde får du på all fersk frukt og grønt. Det finnes vel knapt en bedre måte, sier Eliq Maranik, smootiheekspert og forfatter av flere smoothie -bøker.


Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Om du velger å bruke matprat. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg.


La våre oppskrifter inspirere deg! Endelig en rynkekrem som virker. Alle liker smoothie. Ute etter et sunt frokosttips? Barn elsker smoothie.


Med grønnkål og ingefær, gir den deg en skikkelig kickstart på morgningen!

For eksempel er det mange oppskrifter som inneholder grønnkål, og de fleste synes vel kanskje at fargen appellerer mer enn smaken på den grønne supersaken. Da får det ikke hjelpe at det også er sunt. En smoothie er nemlig proppfull av vitaminer og mineraler. Jo, fordi vitaminer må til for å lage enzymer. Her finner du enkle oppskrifter på smoothier til frokost, når du er småsulten før og etter trening eller til å ha med på farta.


Og hvorfor er enzymer bra? Den glykemiske indeksen på en smoothie bestemmes ikke av tallverdien på hver enkelt råvare. Blend alt godt i blender til du får en jevn smoothie.


Vannmelon- og chilislush! Denne drikken er perfekt å servere på en varm sommerdag. Som aperitiff eller alternativ til en alkoholfri drink. Grønn smoothie med spinat og eple Frukt og grønt sammen kan raskt bli til en fristende smoothie !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg