mandag 31. august 2015

Trampoline barn

Trampoline barn

Trampoline - bestill online her - års garanti - fri frakt! Flere modeller tilgjengelige. Sporten zonder Gewrichten te belasten. Koop nu trampolines vanaf €395!


Lurt å tenke på før du kjøper trampoline til barn. Det aller første vi anbefaler når man vurderer å kjøpe en trampoline for barn er at det aller viktigeste er å ha trygghet i fokus. Undersøk gjerne de forskjellige kriteriene for hva som gjør en trampoline ekstra sikker for bruk. En trampoline i hver hage!


Gi barna tilgang til en stor og fantastisk lekeplass i hagen, med både sikkerhetsnett og stige, så kan de hoppe, fly og gjøre kule triks på trampolinen i evigheter. Den nye utgaven er tilpasset ny Rammeplan for barnehage (R-17), og har også fått et helt nytt visuelt uttrykk. For barn under kg kan en stor trampoline på meter være treg, og en med størrelse på for eksempel meter gir en bedre sprett for brukere med en så lav vekt.


Samtidig må man tenke langsiktig hvis man har tenkt til å beholde trampolinen i flere år, og allerede ved 4-års alder oppleves en trampoline på meter ikke lenger som spesielt treg. De fleste ulykker på trampoline skjer når flere hopper sammen. Men det skjer stadig ulykker når barn og voksne hopper opp og ned på trampoliner. Hver vår og sommer registrerer akuttmottak rundt omkring i Norge skader som skyldes den populære utendørsaktiviteten.


Ved bursdagsfeiringer benyttes en engangserklæring som gjelder for de barna du har med deg. Engangserklæringen fylles ut i parken ved ankomst og signeres av den som er ansvarlig for bursdagen. Denne erklæringen har ingen varighet utover det ene arrangementet. Jeg er selvsagt en ansvarlig voksen når andre barn skader seg på min trampoline , men gjelder ikke dette alle andre områder hjemme hos meg?


Trampoline barn

Like fullt som jeg er ansvarlig dersom jeg ikke passer godt nok på en ettåring og barnet faller ned trappen. Like ansvarlig som når jeg låner bort sykkelen til et barn som besøker mitt barn. Barn og trampoline. De kan holde på i timesvis alene eller sammen.


Med fokus på sikkerhet, riktig montering og jevnlig oppsyn av slitasjedeler, er trampolinen en – ikke bare morsom, men trygg – barnevakt. Haal het beste uit je workout. Når barn hopper på trampoline bør det være voksne til stede. I tillegg bør foreldre også på forhånd ha snakket med barna om hvilke farer som kan oppstå - uten å skremme.


Trampoline barn

Voksne kan best vurdere barnas ferdigheter, og slik passe på at alt går riktig og trygt for seg. Voksne har også ansvar for å stoppe leken dersom den går over styr. Her kan alle hoppe om kapp, leke og more seg. Det er selvfølgelig viktig at sikkerheten er i orden, og derfor kan du naturligvis også kjøpe sikkerhetsnett hos JYSK.


Solide og trygge trampoliner. Høy kvalitet og flott design. En anelse mindre trampoline med stabil ramme og en slitesterk, UV-bestandig polypropenmatte som gir god sprett. Kantbeskyttelsen består av polyetenkledd EPE-skum (mm tykt), og det høye sikkerhetsnettet med polstrede stolper bidrar til sikrere hopping.


Trampoline barn

Alle trampoliner har en unik karakter i spretten. Har man mindre barn kan man velge noen av de mykere modellene. Vi bruker å anbefale North Challenger eller North Pioneer hvis man ønsker en rund trampoline.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg