onsdag 19. august 2015

Gravid men ingen symptomer

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale.


Fant det ut i morges.

MEN jeg har virkelig ingen symtpomer, annet enn menssmerter. Ingen ømme pupper, ingen kvalme, ingen trøtthet ingenting. Har tatt utallige tester som alle har vært positive. Ingen spesiell trøtthet, snarere tvert om. Mange som prøver å bli gravide tenker mye på hva som skjer i kroppen i dagene etter eggløsning, og det kan du også lese detaljert om her.


Er det meget normalt det her? Findes der mange som ikke mærker det store når de er gravide ? Jeg har ikke lagt på meg.

Begynner liksom på å tvile på om jeg er gravid Enkelte måneder tidligere har jeg hatt så mange symptomer at jeg har vært sikker på at jeg var gravid , men når jeg nå er gravid så har jeg ingen plager. Testen viser gravid , men jeg føler meg ikke gravid - hvordan kan jeg være sikker? Det er ikke alle kvinner som får symptomer på graviditet, slik som morgenkvalme. Følg med på ømme bryster (som kan komme og gå), ettersom dette symptomet rapporteres oftest. Men alle graviditeter er forskjellige, så ikke bekymre deg.


Skrevet i Mitt svangerskap: har hatt lite. Babyverden Forum Sist gang jeg gikk gravid s gav det seg nesten p dagen i uke 9. Er bare trøtt på kvelden, men det tenkte jeg ikke på. Man må altså ikke ha så mange symptomer for at alt er bra. Er helt ny og første gangs gravid.


Er rigtig lykkelig, men tankerne flyver jo rundt. Stoppede p piller oktober og i første hug var den der. Men har ingen symptomer sådan. Er da lidt træt, har ligamentsmerter og lidt ondt i lænden. Som regel er det ingen grunn til bekymring.


Gravid symptomer Tidlige tegn på at.

At å være gravid ikke er en sykdom betyr jo ikke at man skal sammenligne med de som ikke er gravide. Symptomer kommer uansett om man vil det eller ei, men gravide kvinner i dag sykemeldes for den minste ting. I forrige sv hadde jeg masse mensmurringer den første tida, også kom kvalme med mer etter uke 6. Det jeg lurer på er, sist jeg var gravid hadde jeg veldig tydelige symptomer - ekstremt ømme og stor bryster, trøtt og sliten ! Denne gangen har jeg ingen symptomer.


Puppene er like små som de pleier. Har kanskje vært litt mer irritabel, men ikke noe annet. Har vært gravid én gang før, men mistet da i uke – heller ikke da kjente jeg noe særlig andre symptomer enn trøtthet.


Alle i familien fikk sjokk. Og jeg kan ikke svare på hvordan det er mulig å være gravid så lenge uten å vite det, men jeg hadde ingen symptomer. Hun hadde ikke lagt på seg, og hadde levd som de fleste andre år gamle studenter. Nå er jeg i følge legen min og sitet mens, ca uker på vei.


Siden jeg ikke har noen symptomer er jeg litt reservert over å glede meg for mye. Det eneste jeg kan støtte meg til er to positive graviditetst. På samme måte som for folat, bør jod tas så tidlig som mulig i svangerskapet, og aller helst før du blir gravid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg