mandag 10. august 2015

Negative egenskaper jobbintervju

Syv typiske spørsmål for jobbintervjuer. Og svar på hva arbeidsgiver ønsker å ut av kandidatene når de stiller dem. De ferskeste innenriksnyhetene. Hold deg oppdatert med ABC Nyheter.


Dette er ikke i seg selv nødvendigvis en negativ egenskap , men i enkelte sammenhenger kan det bli katastrofalt. Si at når du først gir kritikk er den gjennomtenkt - og konstruktiv, men at du jobber med å ikke alltid legge unnskyldninger i armene på dem du faktisk skal kritisere. Uansett hvilke negative egenskaper du oppgir, bør du være reflektert over hva disse innebærer.


Det betyr å vite hvordan egenskapene passer inn i jobben du har søkt, og hva du kan gjøre for å arbeide med deg selv og utvikle deg på de områdene du nevner. Bloggartikkel: Skal du søke jobb eller gå på jobbintervju bør du lese denne. Spørsmål om hva som er dine svake sider er svært vanlig i jobbintervjuer.


Her er hva du ikke må svare, samt en suksessformel for det perfekte svar. Vi kan jo ikke svare på hvilke tre dårlige egenskaper du har når vi ikke kjenner deg. Sett deg ned å skriv ned gode og negative egenskaper du har.


De gangene jeg har vært på jobbintervju , så har jeg forsøkt å svare noe som også kan være positivt. For eksempel at jeg kan blir for ensporet når jeg får en oppgave, og ikke klarer å konsentrere meg om andre ting før den oppgaven er løst. Eller at jeg ikke er så flink på small-talk ved kaffeautomaten.


Videre kan du omformulere negative sider til forbedringspotensiale. Vi har alle sider vi kan bli bedre på. Er du innkalt til jobbintervju , har du kommet et stort skritt nærmere jobben. Men intervjuet har både mange muligheter til å imponere og en del fallgruber.


Jobbintervju kommer i mange varianter, og det svært viktig å stille forberedt. Vi gir deg alt du trenger å vite, før, under og etter jobbintervjuet. Sist jeg var på jobbintervju , sleit jeg skikkelig med å liste opp mine postive og negative sider!


Endte opp med å svare noe så dumt ala mine negative sider er at jeg er skikkelig dårlig på å forberde meg på slike spørsmål. Fikk jobben da, men da trengte de virkelig folk og det var en delttids. Er du usikker på hvordan du best skal besvare dem? Vi i Manpower gjennomfører jobbintervju daglig, og her er våre anbefalinger på hva man bør tenke på for å gi gode svar. Hei alle sammen Skal på jobbintervju , og både gruer og gleder meg til det.


Men hva i all verden skal jeg svare hvis de spør om svake sider av meg selv. Man svarer da ikke oppriktig ærlig på dette spørsmålet. Håper virkelig de ikke spør om dette.


Vet liksom ikke om jeg har noen negative sider i jo. Når man skal nevne de negative egenskapene er det viktig at du legger det frem som en slags positiv ting også. Jeg kan være pirkete, men dette fordi jeg er nøyaktig og ønsker kvalitet over arbeidet jeg leverer fra meg. Poenget ar altså å få det negative til å fremstå som noe positivt. Da må man vise at dette er drømmejobben som endelig har dukket opp, og at jobben stemmer med dine verdier.


Du må være genuint interessert, ja, helst brennende interessert i de oppgavene stillingen er tiltenkt, mener Fylling. Nr man skal nevne de negative egenskapene er det viktig at du legger det frem. Hvordan forberede seg til jobbintervju Du har ftt status kvalifisert til stillingen og er blitt innkalt p intervju.


I intervjuet gjelder det f frem personlige egenskaper mennesket bak. N skal du nevne tre negative egenskaper. For meg handler det mer om hvordan personen reagerer på spørsmålet, enn de negative egenskapene han eller hun tar opp.


Om personen ser ut til å være ekte og ærlig, sier leder i Coach House, Carina Kind Kvist, til den svenske karrieresiden shortcut. Av negative sider nevnte jeg at jeg trenger litt tid på å sette meg inn i nye ting og kan være litt distrè iblant. Jeg fikk jobben og fikk til og med skryt av intervjueren av måten jeg taklet intervjuet på. Det var mitt første jobbintervju og det sa jeg til dem.


Jeg ser at det er egenskaper dere ønsker til denne stillingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg