fredag 7. august 2015

Karameller uten sirup

Karameller uten sirup

Grensehandel direkte til døren - Kjøp online her. Jeg heter Marianne de Bourg, det er min blogg du nå leser. Jeg er en blogger, skribent og stylist som ønsker å inspirere DEG. Det er ikke alltid like lett å se når massen er passe seig. Tar du dem for tidlig blir det bare noe kliss, lar de koke for lenge -harde som sukkertøy.


Karameller uten sirup

Men uansett – gode er de! Mammas karameller Fløte dl Sukker 250g Smør 60g Sirup (lys eller mørk)100g. Bland fløte, sukker og sirup i en vi tykkbundet kjele.


Dette er den PERFEKTE OPPSKRIFTEN PÅ KARAMELLER ! Glem karameller som må kokes i. Massen er ferdig når den har blitt 1grader, men det går bra uten også. Salte karameller uten fløte. La det koke til karamell,.


Fltekarameller Desserter Bland flte, sukker og sirup i en vi tykkbundet kjele. Hjemmelagde fltekarameller - Finn noe godt spise 1. Sirup uten kalorier 340g - Walden Farms sirup -versjoner kommer i fem nydelige smaker, HELT uten. Hell en dråpe karamellmasse i et glass kaldt vann. Annonse: Vikingmelk Hei!


Nå er det ikke lenge til desember og juleforberedelsene kan så smått begynne. Noe av det beste man kan lage i god tid før jul er karameller. Og hva er vel en jul uten hjemmelagde karameller ? Myke, hjemmelagde karameller er koselig å sette frem i førjulstiden. Disse derimot er helt fri for begge deler, men veldig, veldig gode! Mørk eller lys karamell.


Karameller uten sirup

Det fine med denne oppskriften, er at du både kan lage harde og seige karameller. Alt du eventuelt må variere er hvor lenge du har blandingen i mikrobølgeovnen: Ni minutter gir en mørk karamell som blir hard når den får stivne, mens 7. Her er det fullt kjør med skule, eksamensperiode, blogg og jobb. God torsdag alle sammen! Litt over to veker igjen så tar eg juleferie og turen fra Oslo til triveselsfylket, gjett om ho gleda seg! Om man følger oppskriften ovenfor (men uten salt på slutten), hvor lenge bør de være HOLDBARE?


Raske karameller på under minutter! Myke og crunchy, søte og salte er disse deilige karamellene med fløte, rårørsukker, mandler og litt havsalt. De syndig gode karamellen lager du kjapt og enkelt på minutter.


Karameller uten sirup

Lag dobbel porsjon! Er det noen som har en god oppskrift på karameller ? Jeg hadde en, men siden sist har. Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre!


Karameller med lucuma, uten koking disse også. Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.


Rør av og til under kokingen. Hell karamellen over på glass og avkjøl. Kilder: , The nibble, Universitetet i Oslo, Matvaretabellen.


Hvis karamellmassen ikke overstiger 1grader, blir de så myke som de skal være. Jeg har laget fløtekaramellene og skal nå dele denne kjempegode oppskriften med dere. Det første du gjør er å finne frem formen du skal legge karamellene oppi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg