torsdag 6. august 2015

Tømmerrenna tusenfryd

En frydelfull opplevelse for liten og stor. Spar penger ved å kjøpe billetten din online. Den tidløse klassikeren! This video is unavailable.


How To Hit the Ball Then The Turf With Your Irons - Magic Drill - Duration: 11:30. Freud ville kanskje tolket det som morslengsel?

En klassiker for hele familien. Ta plass i stokken og la elva føre dere bortover, oppover, på kryss og tvers og til slutt ned det elleville tømmerstupet til et kjempeplask. Vi gjør for det moro, og for spenningens.


Fornøyelsesparken har ikke klart det samme som de store tivoliene i våre nabolan der mange kommer på besøk kun for å oppleve atmosfæren. To år på rad har Bavaria Lillestrøm, Bavaria Gardermoen og Bavaria Oslo leid hele parken for en dag og invitert alle sine kunder til en køfri og morsom happening. Billettprisen per person på kr 10- har begge årene blitt donert til Sykehusklovnene. TusenFryd ble offisielt åpnet 11.


Dessverre har ikke opplevelsen vært like morsom for alle. Takket være alle gruppene gikk det knirkefritt.

Stedet man kan sprenge grenser, kose seg og henge med fine folk. Det var full fart med ulike karuseller, som både gikk rundt, opp ned og bortover. Vi tok en ganske uskyldig berg-og-dal-bane, og jeg fikk fullstendig skrekk,kvalm, livred pusteproblemer…og slik har det vært etterpå, og det er mange år siden.


Rundt 7ungdommer og yngre mennesker får sommerjobb der i tillegg til de som er fast ansatt. Mange berg og dalbaner. Loopen er jo med enda og har vært med siden starten i 88.


Politiet mener fornøyelsesparken. Aldri skjønt dette med å holde tilbake sex jeg, det går jo utover meg og #128539; Fint for deg da. Virker heller som TS ikke ønsker seg med en hun er irritert på enn at hun holder igjen for å være kjip men for all del fortell KG mer om sexlivet ditt.


Sola stekte, solkremen var smurt på og været var helt nydelig. Skal sies at undertegnede gjorde en litt svak jobb og kjente sola et par dager i etterkant). Mvh Rebecca og Susanne og Evelina.


Jeg tok tømmerrenna og spiste is og belgisk vaffel. Vi skal i dyreparken i Kristiansand neste uke. Noen som vet om det er ok å ta tømmerrenna i første trimester? Snakka med ei jeg kjenner om hva de hadde gjort på 17.


Gamle som vi er, hele gjengen, ble det litt problematisk å prøve en del av de minste karusellene, da de har max-høydegrense, men vi har nevnt noen av dem likevel. Beliggende like ved inngangen til BadeFryd og utgangen til ThunderCoaster, er det et perfekt spisested for både familier eller vennegjengen etter noen begivenhetsrike timer i parken. Ok, men hva med oss som HAR barn med utagerende atferd og ‘henger oppi gardinene’?

Er det da greit å ha piggene ute? Hele dagen gikk bort, og vi fikk alle kjørt masse barnekaruseller, drukket slush, spist is og koset oss masse. Dessuten lurte vi Ida med opp i tømmerrenna - hun var ikke helt høyt i hatten, men tror hun synes det var litt gøy også. Foretaket har ingen registrerte ansatte. Det er ingen vektgrense, men du må kunne få igjen bøylen.


Kan tipse om at Spaceshot er den flest ikke passer i, mens i de andre er det veldig sjeldent at vi må sende folk ut igjen. Thundercoaster og speedmonster kan være litt trangere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg