onsdag 19. august 2015

Philadelphia glasur

Bare å gange opp om man skulle trenge mer. Stekes ves 1°C i ca. Når kaken er avkjølt blandes ingrediensene til glasuren , som så fordeles. Smør en rund kakeform, ca cm.


Ta den ut av ovnen og løsne den fra formen. Legg en kjøkkenhånkle over.

La kaka avkjøle seg helt før du begynner med glasuren. Jeg fikk så innmari lyst på noe søtt i kvel og prøvde meg på philadelphia -ost blandet med sukrinmelis. Men dette var pyton! Så ble det litt baking igjen.


Oppskriften på cupcakene har jeg lagt ut tidligere, men gjentar de her. Er fra Magnolia Bakery, og min favoritt blant vaniljecupcakene. De blir saftige og myke, og er like gode dagen etter de er laget. Vend forsiktig inn alt det tørre, rør inn oljen.


Hell røra i en smurt kakeform og stek på 1grader i minutter, eller til den er gjennomstekt.

Min brukte ganske lang tid. Test den med en kakepinne. Du kan enkelt lage ulike variasjoner av grunndeigen som er brukt i denne oppskriften bare ved å røre inn ønsket smak: Du kan for eksempel røre inn plate grovhakket kokesjokolade for å få sjokoladesmak, og vil du ha bærsmak kan du røre inn 2gram frosne bær. Når det gjelder glasuren på toppen, det står 5gram melis så bruker jeg aldri mer enn maks 1gram melis ilag med philadelphia osten. Lav imens glasuren ved at komme flormelis og citronsaft i en skål.


Tilsæt flødeost lidt ad gangen i små stykker og rør, til du får en cremet glasur. Sprøjt eller smør flødeost glasuren på gulerodskagen, når kagen er kølet helt af. Bestill online og spar opptil ! Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå!


Ha melis i en kjøkkenmaskin. Ha i eggehvite og sitronsaft, og pisk på middels høy hastighet. Pisk til konsistensen er som en tykk krem. Glasuren skal holde seg på ballongvispen.


Glasur til gulrotkake - Ingrediensergr. Oppskrift fra Toro. Glutenfri gulrotkake med glasur.

Vi lagde denne i en liten langpanne, men jeg tror en må ha mer gulrot i for den blir noe tørr, eller steke den mindre i mindre form. Til ostemasse i ei kaldstivna (med gele) ostekake kan den brukast. Del kaken horisontalt. Philadelphia og philadelphia light har litt ulike eigenskapar. Pynt tilslutt med gulrot og revet appelsinskall.


La smøret bli romtemperert slik at det har samme konsistens som kremosten. Pisk kremost, smør og melis med håndmikser eller i hurtigmikser til du får en glatt krem med smørbar konsistens. Bre ostekremen over kaken og pynt eventuelt med gulrotstrimler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg