tirsdag 11. august 2015

Gravid belte

Gravid belte

Finn laveste nettpris her. Komfortable og praktiske støttebelter til gravide Selv om det å bli gravid er en fantastisk hendelse, er det likevel ikke alltid bare fryd og gammen under svangerskapet. GRAVIDBELTE – REDDER LIV? I tillegg vokser mange opp med alvorlige skader etter kollisjon mens mor var gravid.


Gravid belte

BeSafe gravidbelte styrer bort hoftebeltet fra magen og fosteret. Moren slipper dessuten ubehaget med beltet over magen ved daglig bilkjøring. Bilbeltet beskytter både mor og barn mot skader ved en eventuell ulykke.


Bruk derfor alltid bilbelte i bil, og pass på at du bruker det riktig. Slik bruker du beltet Hoftedelen av bilbeltet skal alltid ligge langt nede over hoftekammene og strammes godt. Som gravid er det ekstra viktig å passe. Alle barn sitter i dag trygt beskyttet i bilbarnesete, men hvordan er det med fosteret når du er gravid ? Takket være et gravidbelte kan du beskytte både deg selv og ditt ufødte barn i bilen. Beltene er enkle å installere og fjerner effektivt bort setebeltet fra magen og fosteret i en kollisjon.


Gravid belte

Bilens bilbelte kan ved kollisjon forårsake skader på barnet i mors mave, da beltet blir liggende rett over magen. Gravidbeltet tvinger bilbeltet ned mot hoftene og forhindrer denne typen av skader. I mitt førte svangerskap, brukte jeg ikke gravidbilbelte, og har heller ikke tenkt på det denne gangen heller. Er nok smak og behag dette, men, jeg hadde ihvertfall ingen problemer med vanlig belte sist, og føler ikke det er noe problem nå heller. Gravide føler seg komfortable når de bruker produktet, og vi vet at beltet ikke går opp i magen ved en eventuell kollisjon.


Når det gjelder Vegdirektoratets skepsis så kan jeg si at det. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Pregnant iZi FIX beskytter både mor og det ufødte barnet ved en ulykke og anbefales brukt fra annen måned av svangerskapet.


Sirona Cybex informatie. BeSafe Pregnant påvirker ikke 3-punktsbeltets grunnleggende sikkerhet og funksjon, men hjelper til å plassere hoftebeltet slik at det ufødte barnet alltid holdes trygt. FRI FRAKT OG RETUR ★ Kjøp Gravidbelter på nett ★ Støttebelter som gir støtte og avlastninger for tung mage – Velkommen til Zalando. Kontakt oss på tlf. NB: Spørsmålet ditt publiseres ikke med mindre det er et generelt spørsmål som er relevant for mange kunder.


Gravide opplever ofte problemer under graviditeten med bekkenbunnen, kalt bekkenløsning, og løsningen er et bekkenbelte. Stabiliserende bekkenbelte er utformet for å gi optimal stabilisering av et ustabilt og ofte smertefullt IS-ledd (iliosakralledd) ved bekkenløsning. Det anatomisk designede bekkenbeltet er laget av MCM, et elastisk og stabiliserende mikrofibermateriale som gir optimal. Ved en kollisjon kan en voksen person veie tre til fem tonn. Hos en gravid kvinne ligger fosteret langt frem og kan derfor utsettes for en ekstrem belastning i kollisjonsøyeblikket.


Gravidbelte gir meir komfort ved å halda hoftedelen under magen. BeSafe Gravid styrer bort hoftebeltet fra magen og fosteret. Men i følge Statens väg- och transportforskningsinstitut i Sverige er.


Puselus Glad i forumet. Du får ikke bilbeltet rundt magen. Det ligger under magen ved hoftene. Så dersom det skulle skje noe får du ikke trøkken på magen.


Gravid belte

Det er HTS Besafe på Krøderen som lager produktet. BARNETS EGEN FOTOBOK. Det første året er verdt å ta vare på!


Last opp favorittbildene dine på familieprofil din i Liberoklubben, samle poeng og få en innbundet fotobok til barnet ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg