tirsdag 18. august 2015

Dikt til en 50 åring

Dikt til en 50 åring

Skal du skrive en års hilsen, og trenger litt inspirasjon eller tips til hva du skal skrive? Da har du kommet på riktig sted. Her får du mange gode tips til hva du skrive på kortet, eller hva du kan si i talen til - åringen.


Dikt til en 50 åring

Tipsene til rund dag - årsdag. Det var en gang en - åring som sa til legen sin at han ønsket å leve til han ble 100. Hva bør jeg gjøre,.


Nok eit lys skal blåsast ut, du blir snart ein vaksen gut, åra har gått i slik ein fart, og vi har vore med deg heilt frå start. Du vet en person er spesiell når vedkommende kan få deg til å smile uansett hvilket humør du er i. Du møter tusenvis av mennesker gjennom livet som du ikke føler at du har noe som helst til felles med. Så møter du den ene spesielle personen, og livet ditt er endret på et blunk. Til årsdagen overleverte Synnøve meg en stokk ifra gjengen, så her var det ingen kjære mor. Det var bare å kreke seg avgårde, men heldigvis mistet jeg stokken på en av turene våre.


Les resten av talen. Om tale år En årstale, kan bli ganske morsom – iallfall dersom vedkommende har selvironi. Trenger du et godt sitat? TRENGER DIKT TIL ÅRSDAG.


Nå er det din tur til å feire at det er lenge siden du ble født. Vinen gjør underverker. Neste gang du tenker på vakre ting, så ikke glem å tenke på deg selv.


Dikt til en 50 åring

Du er kanskje ikke så ung som du var i går, men yngre enn du kommer til å bli i morgen. Rynker gjør ikke vondt. Familier er som karameller – stort sett søte, men en og annen nøtt må du regne med. Det svære eiketreet du kan se i dag, var i går bare en eikenøtt som tviholdt på plassen sin. Svigermor blir snart.


Jeg suger til å skrive noe. Kan noen hjelpe med en enkelt dikt her? Hun er snill, grei og omtenksom. Vil så gjerne gjøre det. Uansett, noen som vil skrive noe som rimer?


En familie enhet deler mange av de samme minnene, men hver person har et annet perspektiv på hendelsene. Ved neste familiesammenkomst, ta deg tid til å dele noen av disse minnene og deretter utpeke et familiemedlem til å skrive et dikt som en hyllest til bestemor. Alternativt lage et dikt og tilby det som en gave på Besteforeldrenes dag. Da kan vi hjelpe deg, på denne siden gir vi deg flotte smykker som passer til en voksen dame. Dersom du ønsker å handle smykker på nett, finner du mange gode tilbud på gullmagasinet.


The secret of staying young is to live honestly, eat slowly, and lie about your age. Eller bruker du formaldehy noe gjør du for å ligne frøken fryd. Regner med at hagen er full av menn, like kåte som sumpleirens general Halvspenn.


Dikt til en 50 åring

Når man er år, har man som regel alt man trenger. Hvorfor ikke be alle gjestene om å ta med seg hver sin vinflaske av den vinen de selv liker best? Det å velge ut et veldedig formål gjestene kan donere til , kan også være vellykket.


Da slipper gjestene å vri hodet for å finne på en gave! Kom med forslag jenter. Nevøen min blir år på søndag. Skal skrive kort til han, men det er jo så vanskelig å finne på å skrive noe til han. Han er en rolig, grei og flink gutt.


A man came home from work and found his children outside, still in their pajamas, playing in the mu with empty food boxes and wrappers strewn around garden, The door of his wife’s car was open, as was the front door to the house and no sign of the dog, walking in the door, he found …an even bigger mess.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg