mandag 17. august 2015

Når burde man ta graviditetstest

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Så, hvis du for eksempel forventer menstruasjonen den 15. Er du usikker på hvordan du bruker en graviditetstest ? Da er du ikke alene.


Vi får ofte spørsmål om når i syklusen en graviditetstest viser sikkert resultat, eller om det spiller noen rolle om testen tas på morgenen eller ikke.

Her får du informasjonen du trenger. Burde jeg ta en graviditetstest ? Jeg tok en graviditetstest nesten en mnd etter at jeg hadde siste dag med mens, men den va. Hei, er ei jente på år som tok graviditetstest som var positiv.


Når burde jeg gå ti. Men de to siste månede. Det er i morgen TRE uker siden.

Det kan være vanskelig å motstå å teste seg når graviditetstesten er kjøpt og bare ligger i skuffen, men prøv å vente med den første graviditetstesten til minst en uke etter at du har eggløsning – og gjerne litt lenger. Av og til mister man mensen,. Mengden hCG skal doble seg cirka annenhver dag i begynnelsen av svangerskapet, som betyr at nivået endrer seg markant på bare noen dager. Dette innebærer at en graviditetstest kan være negativ den ene dagen, og klart positiv den neste. En graviditetstest er utformet for å påvise om hCG-hormonet er til stede i urinen eller ikke.


Må jeg ta en graviditetstest om morgenen? I prinsippet kan du ta graviditetstesten hele dagen, men det anbefales å teste om morgenen. Rask og trygg leveranse. Graviditetstest som er 9 sikker. Nå kan du bestille produkt fra Vitusapotek på nett.


Stort utvalg med rask og enkel frakt! Opptjen BonusCash på over 7brands! Man skal ta en graviditetstest fra og med den dagen du venter menstruasjonen.


Hvor tidlig kan man ta en graviditetstest ? For å finne ut når du skal ha menstruasjon, må du først beregne hvor lang syklusen din vanligvis er.

Hvis du ikke vet når du får mensen neste gang, skal man ta testen tidligst dager etter siste gang man hadde ubeskyttet samleie. Nesten 1prosent sikker når man tar den dagen før den burde starte. Også lurt å sjekke for sikkerhets skyl selv om man har fått mensen, om man er gravi fordi det faktisk hender at man han være gravi men fortsatt blør (kjenner folk dette har skjedd med). Dersom du holder på å eksplodere av nysgjerrighet før det har gått en uke over uteblitt menstruasjon, kan du i følge gynekoogen ta en graviditetstest med det samme du står opp om morgenen.


Følg pakkens instrukser, og husk på å sjekke holdbarhetsdatoen på graviditetstesten. Der er en type som man kan ta dagar for forventa mens, trur den heiter Clearblue (digital?). Jeg råder deg å prøve asin graviditetstest som man får kjøpt på apoteket den kan man ta allerede dager etter befruktning. Tenkte å vente til mandag eller tirsdag. Jeg har ikke tatt en ny siden sist.


Hvis du tester før, må du bruke morgenurinen for å få et pålitelig resultat på ukeindikatoren. Du bør unngå å drikke for mye før du tar en digital graviditetstest. Så om du exempelvis väntar din mens den 15:e i månaden kan du testa så tidigt som den 10:e. Bruk testen med én gang. Ta hjälp av vårt användbara beräkningsverktyg ”När du ska testa” för att ta reda på när du kan testa med Clearblue Early Detection graviditetstest – som ger dig resultat tidigare än alla andra test.


Diskret levering innen 1-virkedager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg