torsdag 6. august 2015

Bilsete på fly

Fly billig overalt og spar penger på flyreiser. Finn den beste løsningen! Vi gir deg gode råd til hvilken bilsete du bør velge! Se vårt utvalg her. Vær oppmerksom på at det kan være noen begrensninger på grunn av forskjellen på setebredden i forskjellige fly (som beskrevet i tabellen under).


Barneseter som er godkjent av en stat som er medlem av Joint Aviation Authorities (JAA), Federal Aviation Administration (FAA) eller Transport Canada, og som utelukkende er produsert for bruk om bord i fly og merket for dette.

Det var det på turen, på returen var det ledig sete ved siden av meg, så vi fikk bruke setet gratis og baby satt da oppi stolen har alltid også fått levert trillen i gaten og fått den utlevert igjen idet vi går av flyet. Være godkjent for bruk om bord på fly som følger: Europeisk bilsete – setet må ha CE-merke og påtrykt tekst Godkjent for bruk på fly (Certified for use on aircraft). Vi skal fly med baby på måneder for første gang om noen uker.


Med Norwegian, bestilt bagasje og plassreservasjon. Det står i vilkårene at vi kan sjekke inn barnevogn og bilsete gratis. Jeg lurer på hvordan dette i så fall må pakkes?


Skjønner det sendes som spesialbagasje, men trenger vi noe spe. Vi skal snart på ferie, og lurer på om vi skal ta med bilsetet på flyet.

Vi tenker at det kan være kjekt å ha henne i det når vi går på og av flyet, for da slipper vi å bære henne på armen eller i bæresele hele tiden. Jeg skal ut å reise med en 1-åring om kort tid og har bestilt eget flysete til henne. Jeg ser jo at besafe izi combi står på listen over seter som passer, men gjelder det også de litt eldre modellene? Små barn skal ikke sitte på fanget i fly ,. Også Johansen anbefaler bilsete i flystolen framfor å ha de minste på fanget.


Barnet er vant til å bruke sikkerhetssetet i bilen. Dere som har hatt med bilsete på fly , hvordan har dere pakket det inn? Er så redd det skal få innvendige skader! Fikk vite idag at leiebilselskapet ikke har bakovervendte babyseter, og jeg vil ikke ha ettåringen fremovervendt.


Får ikke ha det med inn i kabinen. Innlegg om Bilstol på fly skrevet av BarnOmbord. Vi ser en økende trend angående dette temaet og ønsker derfor å skrive litt om dette her hos oss. Det finnes mange muligheter hva gjelder flysete til barn.


Du kan leie ulike produkter på flyplassen til å plassere barnet i på flyet, du kan ha med bilsete på fly , eller du kan ha barnet på fanget, så lenge barnet du flyr med er under to år. På flyturen Pass på at du tar med nok leker og annet som kan holde dem i ånde. Et litt større barn trenger kanskje ikke så uforbeholden oppmerksomhet som de små – så lenge det har noe å holde med på – men det er nysgjerrig på hvordan det er å fly , og spent på turen.


Flyselskapene burde kreve at man tar med bilsete på flyet til barnet er for stort (over kg) og deretter låne ut Cares sele til alle barn under kg. Ingen barn bør tillates som fangreisende på fly , man bør måtte kjøpe eget sete til alle barn.

Har allerede Cares sele og Ultimate Travel Bag for å ta med større bilsete inn på fly. Men hos de fleste selskaper TUI flyr me er det mulig å forhåndsbestille seter ombord. Hvis det er uvesentlig hvor du sitter skal du ikke foreta deg noe.


Da skjer fordelingen av plasser automatisk, flyselskapet forsøker så langt det er mulig å plassere passasjerer på samme bestilling, i nærheten av hverandre. De aller fleste flyselskaper lar deg fly uten legeattest fram til uke 36. Som regel kan du fly i ytterligere to uker dersom du har legeattest. De siste to ukene før termin kan du ikke fly. Vi reiste med Norwegian til Spania i april og mai.


Ringte og sjekket med dem. Barnevogn og bilsete sendes på spesialbagasje og er gratis. På turen nedover hadde vi kjøpt ett kolli ekstra (4-) for reisesengen, men vi leverte den gratis på spesialbagasje på vei hjem igjen. Vi oppfordrer foreldre som skal reise på ferie til å sikre barna forsvarlig også på tur, og ta med eget bilsete til barna, påpeker hun.


Noen SAS- fly har en ekstra tommes plass. KLMs flytyper Embraer 1og Fokker har minst tommers seteavstand på økonomiklasse. På business og economy comfort er seteavstanden tommer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg