onsdag 5. august 2015

Izi combi x3

Vi har stort utvalg av Besafe bilstoler hos oss. Se vårt utvalg her! Barnas Hus butikk her. Reserver på Izi , Split. Bekreftelsen kommer med en gang.

Description Simple installation! The iZi Comfort XISOfix is easy to install and provides very good protection. Your child will also be comfortable in the seat and be able to see everything outside and inside the car.


Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. BeSafe bilstoler og babystoler har vunnet mange tester opp gjennom årene med sine innovative og trygge løsninger. Den norske familiebedriften prioriterer sikkerhet foran alt annet, og har de siste årene brukt betydelige ressurser på å utvikle og teste produktene.


Denn nur Rückwärts ist wirklich sicher! Dette er en smart bilstol fra kvalitetsmerket BeSafe.

Besafe iZi Combi Xkan brukes både forovervendt med bilens trepunktsbelte, og bakovervendt med ISOFix-fester. Bilstolen er utstyrt med indikatorer som viser deg når den er korrekt montert, og minimerer dermed faren for feilmontering. Besafe Izi Combi finnes i to versjoner, med og uten Isofix.


Stolen får mange positive tilbakemeldinger når det gjelder komfort, men er vrien å flytte på og montere. Monteringen er enklere med Isofix, utfordringene med regulering og flytting er de samme for begge versjonene. Snittpoengsummen er 1. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Beltestolens hode- og ryggstøtte beveger seg individuelt fra hverandre, noe som gjør at kollisjonsbeskyttelsen alltid blir rett plassert.


For å kunne ta frem et trygt og funksjonelt bilsete som inkluderer sidestøtter, abduksjonskloss og vest til de som trenger litt ekstra støtte. Søk etter izi combi xpå den nye KensaQ. Produktet er godkjent mot kjøreretning fra 0-kg og godkjent montert i kjøreretning fra 9-kg. Her er sikkerheten tatt på alvor og alt utstyr i tillegg til sete.


Vi har resultater for Besafe izi combi xisofix til salgs til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk.


Med andre or her vet vi hvordan hodestøtten, sidestøttene, abduksjonsklossen og vesten oppfører seg i en kollisjon.

Det hjelper lite med et sete som er godkjent hvis tilbehøret ikke er det. Combi Xer komplett testet med alt tilgjengelig utstyr. Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene.


Med 3dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Dominoes Falling into past a journey around the world Guinness World Records) YouTub - Duration: 7:13.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg