fredag 21. august 2015

Dikt dødsannonse

Fordi det noen ganger er vanskelig å finne de riktige ordene, har vi satt sammen en liste med forslag til dikt og ord man kan bruke i dødsannonsen. Savnet er stort, men vi unner deg hvilen. Alltid kjærlig, god og snill. Aldri vi deg glemme vil.


Du sovnet så stille da ferden var endt, men minnene om deg vil aldri bli glemt. Vi har her laget en liste med mulige tekster til bruk i annonsen. Dødsannonsen er en personlig kunngjøring og noen ønsker gjerne å knytte noen ord til dette.


Naturen følger sin egen lære preget av skiftende sider, skjønt ofte kan selv det gråeste være føre til lysere tider. Dødsannonser, dødsfall og minnesider for hele Norge finner du her på portalen. Vi har dekning av alle dødsannonser og dødsfall og du kan søke på navn, sted og dato.


Nedenfor har jeg samlet noen Dikt og Gode Ord som kan brukes i en vanskelig tid. Kondolanser, kondolansekort, kondolanse dikt , kondolanse protokoll, kondolansehilsen, kondolanse or kondolanse sitat, kondolanse tekst, kondolanse vers. Enkelte dikt , vers, musikkstykker, salmer og sanger brukes ofte i gravferdssammenheng.


Her finner du et utvalg. Kanskje finner du ingenting som passer? Vi er behjelpelige med å finne alternativer.


Dødsannonse De aller fleste velger å kunngjøre dødsfallet i den lokale avisen og evt. Alle avisene har forskjellig oppsett på selve annonsen. Minneord kan brukes både i dødsannonse og på sløyfer til kranser og bårebuketter. Bruk gjerne egne formuleringer og tanker til minneord. Forslag til minneord.


Vi deg aldri glemme vil. Det du le det ingen visste. Du bar din smerte til det siste. Det led mot aften, din sol gikk ned. Din smerte stilnet, og du.


Mange ønsker så et dikt eller vers, før navnene på de pårørende står. Nederst i annonsen står fakta om seremonien med tid og ste og i noen tilfeller velger pårørende å samle inn penger til et formål slik at informasjon om dette står. Eksempler på dikt og vers til dødsannonse.


I livets tyngste stunder blir ord ofte fattige. Men det er nettopp ordene vi tyr til for å søke trøst og styrke. De speiler tankene og følelsene våre i vanskelige tider.


Eller kanskje deler av det, eller et brev, et dikt ? Skal dere sette inn dødsannonse i avisen? Eit strevsomt liv har ebba ut, ei flittig hand har dovna. Et strevsomt liv har ebbet ut, en flittig hånd har dovnet. Jeg er på utkikk etter dikt som jeg vil lese i min bestefar begravelse i neste uke.


Vil helst ha et dikt på norsk, men det kan godt bare være oversatt. Synes det er vanskelig å finne noe jeg føler passer. Noen som vet noen fine dikt som passer i en begravelse-Blir veldig glad for tilbakemeldinger. Ei dødsannonse kan utformast på mange ulike måtar.


Medan andre berre skriv Vår alles kjære. En varm takk Jeg låner dere to en stund et barn jeg har, sa Gud. Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl (08) - 24.


Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Et dikt om savn og kjærlighet til en som var min beste venn. Torn Appart Litt trist, skrevet av en venn.


Tur i skyene Dikt som ble skrevet til norsk innlevering i mars.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg