mandag 17. august 2015

Brudekort tekst

Tekst til bryllupskort. Skal du skrive et bryllupskort til brudeparet, og trenger litt hjelp til teksten? Det du skriver kan være enkelt og rett fram, men det kan også være noe brudeparet må fundere over.


Håper denne dagen være den verste i deres ekteskap, er ikke noe man forstår umiddelbart, men når man endelig forstår hva det menes med dette, trekker man jo på smilebåndet. De hjerteligste gratulasjoner til et flott par! Det skader ikke om du liker sjefen!


Hva kan jeg skrive på bryllupskort? Mange klør seg i hodet over hva man skal skrive på kortet, så la deg gjerne inspirere av våre tips! Når du kjenner brudeparet godt, er det ingenting i veien for å bruke det på kortet!


Et brylupskort foto er personlig, og du får designe det akkurat slik du selv ønsker. Du kan endre bryllupskort bakgrunnsfarge, legge til bilderammer, og velge mellom hundrevis av cliparts og mye mer. Mine bryllupskort er noen av de mest populære kortene jeg har. Spesielt nå når sommeren og bryllupssesongen kommer for fullt. Men mange lurer likevel på hva slags tekst de skal skrive på bryllupskort.


Personlig liker jeg at det står noe personlig i kort. Her kommer noen tips. Bryllupskort – tekst. Hjertelig tillykke med den store dag, som altid vil blive mindet med glæde. Vi ønsker her alt mulig held og lykke frem over som hr.


En tekst til et bryllupskort skal være personligt. Hvis man ikke finder nytte i de ovenstående forslag om, hvad man kan skrive i et bryllupskort, så kan man blot følge den mavefornemmelse, som man selv har. Der er nemlig ikke en endegyldig opskrift på et bryllupskort, der er kun gode idéer, som man selv kan brygge videre på. Som regel er svaret nei - så da må jeg lage noen som passer.


Jeg ender dermed opp med et lite overskuddslager - for når jeg først er i gang kan jeg jo ikke nøye meg med ett kort :) Og en annen ting - er klærne passelige? Margrethe Ii av Danmark. Gratulerer med dagen til dere begge.


Snart skal jeg i bryllup, og må finne noe lurt å skrive på kortet til brudeparet. Men jeg er så dårlig på sånt, noen som har noen tips til hva jeg kan skrive? Nå er det ikke så lenge til jeg skal i bryllup. Da må jeg nok ha et kort.


En liten samling med kort og lange tekster som man kan skrive i eller på julekortet Når nettene blir lange og kulda setter inn. Har kjøpt et veldig fint og dyrt kort. Jeg har så lyst til å skrive noen fine ord til brudeparet og ikke bare gratulerer med bryllupsdagen? Har dere noen forslag til hva jeg skal skrive? Jeg skal skrive på engelsk, men kom gjerne med både norske og engelske tips!


Jeg er ei dame i min beste alder. Jeg har voksne barn og er bestemor til skjønne prinsesser. Interessene mine er mange, og jeg liker å holde på med forskjellige ting.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg