mandag 31. august 2015

Kiwi holdbarhetsgaranti

Kiwi holdbarhetsgaranti

KIWI lanserer nye fordeler nå, og dermed rydder vi opp i noen av de gamle ordningene. En følge av holdbarhetsgarantien var at vi kastet en del mat. I stedet for å fjerne mat som går ut på dato i dag eller i morgen, samler vi disse varene på egne punkter i butikken og selger dem til halv pris.


Kiwi holdbarhetsgaranti

Foto: Jon Olav Nesvold (NTB scanpix) Mandag er det slutt på ordningen som gjør at kunder kan få. Den holdbarhetsgarantien til kiwi , hvordan funker den egentlig? Har hørt at folk som har funnet ting som har gått ut på dato har fått tilsvarende produkter som er innafor dato, eller penger om butikken ikke har tilsvarende varer innafor dato. Trodde det bare var sånn at man fikk varen gratis om d. Ved nærmere ettersyn har de mange igjen av denne varen, og den har best-før-dato 10.


Er holdbarhetsgarantien slik at man kun kan ta med seg denne varen gratis? Eller gir de rett til tilsvarende vare g. Og jeg har den siste uka lett litt innimellom når jeg er på butikken. Nå håper han en annen matvarebutikkjede innfører ordningen. Dermed kunne de marsjere ut av butikken med kasser av øl - helt gratis. Vi bryr oss om ditt personvern.


Kiwi holdbarhetsgaranti

Dagbladet er en del av Aller. Bortfall av holdbarhetsgaranti KIWI Her finner du svar p sp rsm l om bortfall av garanti. Avisa Hemnes Hilsninger Bursdag Jorunn Evjen r 11. Bakepulver kan dermed tle st i romtemperatur uten at all piffen gr ut. Barn (fra 6-r) er nettstedet der du leser om, diskuterer og kjper verdens beste.


Kiwi holdbarhetsgaranti. Disse to sistnevnte ble så erstatta av halv pris på varer som nærmer seg utløpsdato. I åkrehamn har vi også Post i butikk, samt tipping.


Kiwi holdbarhetsgaranti

Aldri har det vært så billig å handle i KIWI. Alle sloss vi om å ha de laveste prisene. Hvis en kunde finner en vare som er utgått på dato samme dag eller dagen etter, får kunden en ny vare gratis. Navnet på butikken kommer fra grunderene Tor Kirkeng og Svein Wike.


Av Eirik Torbjørnsen Søndag 03. Alt dette, mens du fortsatt ligger på sofaen. Holdbarhetsgaranti. Ifølge butikksjefen rb. Det de fant som hadde gått ut fikk de for, men han ville ikke gi seg på varer som gikk ut i slutten av mars, sier butikksjefen.


Nå skal i stedet varer med kort holdbarhet selges til halv pris. Dersom du finner en vare som det er mindre enn to dager til den går ut, får du varen gratis. Stian Hagebø fra Bergen var ikke sen til å. KIWI skal jo ikke betale for å gi bort gratis mat, det blir jo absurd.


Dessuten så kan frelsesarmeen eller de andre som vil selv gå fysisk rundt i butikken hver dag og hente gratis mat basert på KIWI sin holdbarhetsgaranti , dette er fullt muligt idag, for alle! Ordningen har gjort at kunder kan få med seg varer som går ut på dato samme dag eller dagen etter gratis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg