onsdag 12. august 2015

Baby 9 mnd søvn

Har en baby på måneder. Han står opp klokken 07. Babyens søvn i alderen 6–måneder. Mot slutten av det første året opplever en del foreldre at barnet fremdeles våkner opp og gråter mellom søvnsyklusene. Det var mye gråt og hyling i perioder fram til jeg kuttet ut melk rundt mnd.


Da ble det noen roligere uker, men fortsatt samsoving og hyppige oppvåkninger.

Jeg måtte legge meg kl for å få nok søvn. Fra mnd ble søvnen igjen veldig urolig, sov kun på oss i sjal, i bevegende vogn eller inntil meg på natt med brystet i munnen. Hei, Jenta mi er straks mnd , og har nå blitt helt håpløs med søvn på kvelden. Baby og søvn : 6–måneder.


Det er få ting som kan måle seg med lyden av en baby som sover godt. Søvn har betydning for barnas utvikling, men det er også viktig at foreldrene er uthvilte og har overskudd til å dekke barnas behov om dagen. Prioriter hvile og søvn.


Underskudd på søvn kan fort gå ut over humøret og samarbeidet mellom.

Fra tremånedersalderen kan barnet trene på å finne søvnen selv. Hvis barnet blir vant til å sovne ved puppen, i fanget eller mens det blir vugget, vil det gjerne fortsette å ha det sånn. Får du innarbeidet gode vaner tidlig, tjener du på det også på lang sikt, sier Fuglestad.


Ofte lurer man på om barnet får nok søvn , eller om det sover for mye. Det er viktig å huske at ingen av oss er like, og på samme måte som personlighetene våre er forskjellige, er også søvnmønsteret og søvnbehovet forskjellig fra baby til baby. Det er likevel noen råd du kan følge for at barnet ditt skal få best mulig søvn.


Det er nokså vanlig at de forandrer søvnmønster i den alderen. Mange som har vært englebarn mht. Svn og gode svnvaner - mneder. Derfor har mange barn urolig svn og vkner om natten.


Hvis du gjerne vil lre barnet ditt (nr det er over mneder) til sove hele. Mellom 4- mneder er det mange barn som bare sover halvtimer ad gangen. Søvnmønster for baby mnd , baby mnd og baby mnd. Når barnet sovner eller våkner er vi ikke herre over.


Vi kan bare legge til rette for at barnet kan finne søvnen selv. Ha realistiske forventninger. En baby vil våkne ofte i begynnelsen fordi den trenger mat, men etter hvert er det mulig å få lutt på nattammingen.

Det er helt normalt at barn opp til år våkner 1-ganger per natt. Min datter er akkurat blitt mnd , og vi sliter ennå med søvnvanene. Legger seg igjenn rundt 12.


Det er lett og legge henne, hun sovner fort. Søvn er viktig både for kognitiv og emosjonell utvikling, sier han. Er barnet blidt og fornøy og fungerer fint i hverdagen, mener Naphaug at sjansene er gode for at barnet får nok søvn.


Hun tar natt kl hall 8-8. For lite søvn kan derimot gi dårlige ringvirkninger som at barnet blir grettent, får dårlig matlyst, dårlig konsentrasjon og dårlig samspill med andre barn og voksne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg