onsdag 12. august 2015

Mannlig gynekolog

Mannlig gynekolog

Kjæresten min skal snart til en mannlig gynekolog , forøvrig for første gang hos en gynekolog. Hun hadde ikke trengt å gå til mannlig gynekolog , men av en eller annen grunn ble det slik. Jeg stiller dette spørsmålet hovedsakelig til menn, og lurer på følgende: Hva synes dere om at kjæresten d. En gynekologisk undersøkelse innebærer utredning av kvinnens kjønnsorganer.


For mange kvinner kan en slik utredning virke skremmende. Hos oss finner du både kvinnelige og mannlige gynekologer med lang erfaring, slik at du skal føle deg komfortabel under undersøkelsen. Anbefalte mannlige gynekologer i Oslo. Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev. Din neste gynekolog finner du her.


Helt ærlig så er det meg revnende likegyldig om det er mannlig eller kvinnelig gynekolog som skal se opp i evigheta mi, siden det området ikke eksisterer når jeg sitter i den stolen der. Tenker på alt mulig anna og visp er det ferdig. Jeg går ikke til fast gynekolog , men har kvinnlig fastlege, så hun har utført noen sjekker før og etter fødsel.


I forbindelse med fødsel og revning hadde jeg en mannlig gynekolog. Leter du etter etter privat gynekolog i Stavanger? Vi har både mannlig og kvinnelig gynekolog , og begge er opptatt av å ivareta deg på en best mulig måte, enten det dreier seg om rutineundersøkelse eller mer komplekse problemstillinger. Når du bestiller time på telefon eller på nettsiden kan du velge mellom kvinnelig og mannlig gynekolog.


Alle våre spesialister har bred erfaring innen gynekologi og obstetrikk. Bestill time hos gynekolog hos oss i dag på nettsiden for å se når de ulike ansatte har ledig time. Vi kan som oftest tilby time allerede samme dag. Vil tilbyr kort ventetid for time hos gynekolog.


Oslo City Legesenter er en etablert klinikk med lang erfaring og et bredt tilbud innen gynekologi. Henvisningen sendes Sentralt henvisningsmottak. Oslo universitetssykehus har kun en henvisningsadresse. Er det bare jeg som reagerer på mannlige gynekologer?


Jeg klarer ikke å skrive ordet en gang, uten å få seriøse, ubehagelige grøssninger. Virkelig, om en mann bestemmer seg for å utdanne seg innen fitter, så er han sykelig pervers, spør du meg. Jeg var på kontroll på sykehuset forrig. Og senere rotet du det til med å være mistroisk til at mannlige leger kunne bli tent, mens du skrev at du trodde på historien til Kate W. Du har også skrevet at du tror 99. Er egentlig det jeg også tenker.


Forferdelig for andre som opplever han slik ufrivillig, men jeg syntes bare det var deilig og spennende (kanskje mest i etterkant #128580;) Men jeg visste at sykepleieren skulle komme tilbake, og gynekologen så faktisk helt uinteressert ut når fingeren hans trykket borti. Var hos legen idag for å sjekke at alt var ok, og høre hjertelyden. Hun fant ikke noe ly men den var der sist uke. Endte med at hun skulle henvise meg til en tidlig UL. Vi anbefaler og utfører årlige helsekontroll hos gynekolog med fullstendig gynekologisk undersøkelse inkludert vaginal ultralyd av livmor og eggstokker, celleprøver for å forebygge livmorhalskreft, blodprøver og ev.


I tillegg utføres undersøkelse av bryster med palpasjon (undersøkelse med hender).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg