mandag 3. august 2015

Marsipankake med sjokolade

Marsipankake med sjokolade

Marsipankake har aldri vært enklere. Hent selv eller få levert. Vi leverer i hele Norge. Bestilling har aldri vært enklere. Sjokolade og Søtsaker du kan gi bort i Gave eller unne Deg Selv.


Marsipankake med sjokolade

Smaken av sjokolade er kanskje verdens mest elskede. Her er ti interessante fakta du kanskje ikke visste om det brune gullet. Avkjøl kaken helt i formen. Løsne kaken fra formen med en skarp kniv. Ta kaken ut av formen og fjern bakepapiret.


Del i tre bunner og dynk disse med melk. En klassisk marsipankake passer til de fleste anledninger. Med norske egg har vi bakt et luftig og flott sukkerbrø og fylt det med friskt bringebærsyltetøy, pisket krem og valnøtter. Høres det vanskelig ut?


Marsipankake med sjokolade

Følg trinn for trinn bildene nedenfor og resultatet blir garantert bra. Jeg farger rosen med rødbete, men konditorfarge kan også brukes. Anne Briths marsipankake med sjokoladekrem og bringebærmousse.


Theas gulrotkake med sjokolade , nøtter og bringebærkrem. Pisk fløte med melis til stiv krem og dekk hele utsiden av kaken med krem. Start nederst og legg sirklene, delvis overlappende, rundt kaken, fortsett med et lag til og et lag til som brettes langs toppen på kaken. Tilslutt dekker du toppen av kaken med resten av sirklene slik at hele kaken er dekket.


Dagens Rosa sløyfe marsipan kake , er riktig godt. Friske bær og frukt som du skal pynte kaker med , kan du dyppe i eller pensle med gelè og la stivne før du pynter kaken. Du kan sjekke om kakebunnen er ferdig ved å stikke en kakepinne eller tannpirker midt i kaken.


Moussene i kaken er kremete, og valnøttbunnene gir knas til den ellers myke kaken. Og bare rolig- oppskriften ser verre ut enn den er. Smelt sjokolade over vannba eller litt etter litt i mikro-ovn. Tilsett delfiafett og dypp bitene med en gaffel.


Du kommer ikke til å bruke all sjokoladen , men trenger å ha litt ekstra mye i bollen for å få dekket bitene. Bruk litt tid på å la sjokoladen renne godt av før du setter den over på papir. Slå gaffelen mot kanten). Bakeriutsalget vårt ligger ved Ringvegen B. Vi har et godt utvalg av nysmurte baguetter, snitter, focaccia og brix til frokost eller lunsj, samt kaffe, brus, juice melk og andre godsaker.


Sett sammen din favorittkake! Vår marsipankake er en saftig kremkake bestående av tre lag med bunn, fylt med syltetøy, krem og fyll etter eget ønske. Kaken dekkes til slutt med pisket krem og et lag av marsipan.


Marsipankake med sjokolade

Vi bruker ekte mandelmarsipan. Har ikke oppskrift dessverre, men vi har bestilt noen utrolig gode sjokoladekaker med marsipanlokk fra bakeren. Blir ganske bløtkakefølelse når det blir så mye sjokoladekrem synes jeg. Vi kan også printe et bilde av din kjære, din kollega eller firmalogoen på kaken. Til og med størrelse maxi er kaken run deretter firkantet.


Trelags sjokoladekake med sjokoladeganasj, hvit sjokoladekrem, bringebær og silkemyk sjokolade - og karamellfrosting (G, M, E) kr 700. Bruk en sprøytepose og lag en bord med smeltet sjokolade eller sprøytegele (se bildet). Pynt på kaken kan variere.


Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt sammen mel og bakepulver og rør det forsiktig inn i eggedosisen. Bringebærostekake med browniebunn. En perfekt kake å servere i familiebesøk, bursdagsbesøk eller til gjester en fin sommerdag.


Dumle sjokoladeiskake. Kaken er laget av sjokoladeis med biter av herlig dumle- sjokolade og pyntet med smeltet sjokolade. Iskaker er perfekte å lage til du får gjester på besøk, siden de kan lages lenge i forkant.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg