fredag 14. august 2015

Mobiltelefon barn

Vi har mobiler som passer barn og unge. Se tilbud og nyheter på Telenor. Sjekk utvalget her! Barn og mobil Men mamma – ALLE i klassen har egen mobil assa!


Det er det eneste jeg ønsker meg til jul!

Da er du nok ikke alene. Barna trenger å bli fortalt hvordan de skal bruke telefonen på en god måte. Gå gjennom nettvettreglene for mobil med barnet, og snakk sammen om hva de betyr. Forskningsresultater gir ingen indikasjoner på at det medfører en helserisiko for barn å bruke mobiltelefon. Barn og unge er ikke alltid like flinke til å passe på tingene sine og i mange sammenhenger har de heller ikke behov for alle de tekniske aspektene ved en dyr mobiltelefon.


God Som Ny gjør det enkelt å finne en mobil som passer for barna – til en lavere pris! Du får en mobil som er grundig sjekket og satt i stand igjen. I våre dager er det ikke uvanlig å få sin første når man begynner på skolen, og ifølge Medietilsynet har prosent av ni- til elleveåringene sin egen mobiltelefon.

En ting er hvilken mobiltelefon barna har, noe helt annet er hvilken de burde ha. XPLORA - Barnets første smartklokke og mobiltelefon. XPLORA Smartklokke er en mobiltelefon spesielt utviklet for barn , og siden den er designet som en smartklokke vil den alltid være me uten risiko for å bli lagt igjen eller mistet i bakken.


Her kan du lese mer om Xplora og smartklokker til barn. Organisasjonen Barnevakten, som gir råd om barn og medier, anbefaler generelt at barn bør være om lag åtte til ti år før de får egen mobiltelefon , men understreker at dette er selvfølgelig en vurdering som foreldre selv må gjøre. Den viktigste grunnen til at mange foreldre gir barn egen mobil, er muligheten for å ha kontakt med.


De fleste barn har mobil, og Medietilsynet viser til at hele av barn i alderen 9-år har sin egen telefon. Det finnes mange mobiltelefoner å velge mellom, og de kommer i alle prisklasser, men hvilken mobil skal man velge til barna ? Barn av mødre som hyppigere brukte mobiltelefon , var også mer utsatt for ulike risikosituasjoner som for eksempel å klatre på bord (2 21). Slik kan det synes som foreldres mobilbruk representerer både en psykisk og fysisk risikofaktor for barns helse, tilsvarende Still face-eksperimentet.


Skal du kjøpe ny mobiltelefon ? Enkle tips til barna : Bruk Wifi når du kan! Da varer datakvoten lenger og aller helst hele måneden. Husk å ha nok strøm!


Da kan du melde fra om hvor du er, hvem du er med og når du kommer hjem. Mange barn får nok egen telefon fordi foreldrene ønsker å kunne få tak i dem.

Nå som fasttelefonen er helt borte er det ikke så mange andre muligheter dersom man ønsker å vite om barna. Barn kan enkelt bestille innholdtjenester som betales over mobilregningen. Sperrer du internett trygger du mobilbruken til barna , i tillegg til å unngå uforutsette høye regninger.


SikkertBarn inkluderer. BARN er vårt beste mobilabonnement for barn under år. Du betaler et fast beløp hver måned. Hvis datakvoten brukes opp stoppes videre bruk. Barn kan ikke tegne et telefonabonnement, slik at det er du som forelder som må gjøre det og blir den ansvarlige.


Skaug Halsos råder forelder til å la barna stå som bruker av abonnementet, selv om det er du som kjøper det. Da har innholdsleverandøren plikt til å sørge for at innholdet egner seg for barn. Mobiltelefonen har blitt et alt-i-ett-produkt for dagens forbrukere. Vi bruker den til avanserte oppgaver i arbeidslivet, men også til enklere saker som å sjekke klokken, tidsfordriv og underholdning, sosiale medier, for nyheter, e-post og ikke minst til å ringe med.


God pris og rask levering på mobiler, nettbrett og tilbehør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg