onsdag 26. august 2015

Drop in frisør moss

Hårklipp hos Cutters Frisør. Kun 29- for dameklipp, herreklipp og barneklipp. Zoek en Vergelijk Aux In online. Bespaar nu met GigaGunstig! Vil du plassere din bedrift på toppen av Frisør -listen i Moss ? Klikk her for å få din Sponsede Oppføring.


Sanz har i dag vokst til fire velvære salonger. Bedriften har medarbeidere og det legges vekt på høy faglig kvalitet og spesial kompetanse. Alle medarbeidere kurses jevnlig både utenlands og innenlands.


Vi utfører alle behandlinger! Comino Frisør avd Moss har høy fouks på fag og service. Din frisør i Moss ! Nytt frisørkonsept som tilbyr rask og effektiv hårklipp for damer og menn. Ibsen Frisør er Moss største frisørsalong med hele ansatte.


Drop in frisør moss

Monge Frisør , Moss , Norway. Timebestilling eller drop -in. Velg salong, Kirkegata Halden. Jeg har en drop in frisør jeg bruker fast og betaler 1kr for bare klipp.


Cutters er et nytt og unikt drop in konsept som bygger på tre faktorer:. Drop in frisør moss. Effektivitet ved at hårklippen bare tar minutter, kvalitet ved at vi har noen av landets beste frisører og en fast pris på hårklipp til kr 29- uavhengig av kjønn og type klipp. Kvalitet er vårt nøkkelor så stikk gjerne innom vår salong for en kvalitetssikker opplevelse! Avbestilling av time må skje senest t før oppsatt time.


Du kan avbestille time når du har logget deg inn på min side. Nikita Hair er Nordens største frisørkjede med over salonger i Norge. Over av våre kunder vil anbefale oss. Vi har fornøydgaranti!


Se live estimert ventetid på vår nettside. Strax Frisør er en frisør beliggende i Moss. Mosseporten, Patterødveien Moss.


Her kan du finne mer informasjon om Strax Frisør , som inkluderer åpningstider, adresse og mer. City Frisør Moss har besøksadresse Prinsens Gate Moss. Det er registrert ansatt(e) i bedriften. Må det være i Moss ? Grand Barber er stedet der gutter er menn og skjegg hører med til fotballpraten. Vi garanterer en ekte barbershop opplevelse hos våre dyktige barbers i Moss.


Velkommen til AMFI Moss ! Her finner du over spennende butikker midt i Moss sentrum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg