torsdag 27. august 2015

Bæremeis xxl

Bæremeis xxl

Stort utvalg, enkel bestilling og rask leveranse, kjøp din nye Bæremeis i dag! Skal du ha med barn på langtur? Da kan det være lurt med en god bæremeis. Hos XXL finner du bæremeiser som gir god komfort for både barn og bærer. Se utvalget på XXL.


Bæremeis xxl

Stor, komfortabel og stabil bæremeis med rygg- og setehøyde som kan justeres og justerbar firepunkts sele for sikring av barnet. Kids Trekking er Bergans største bæremeis og har plass også til større barn. Den er god å bære for voksne samtidig som barnet har rikelig med plass.


Bevegelig hoftebelte og avtakbar ryggsekk Vekt: kg. Bæresystemet sørger for at meisen holder seg rolig og stabil på ryggen. Komfortabel, praktisk og kompakt bæremeis. Barn opp til kilo. I sammenlagt tilstand er Lilletind mer kompakt enn de fleste andre barnemeiser på markedet og er derfor enkel å ta med seg på reise.


Om familieplanene går i retning av skikkelige friluftsekspedisjoner på fjellet og lignende kan det være godt å investere i en solid og stødig bæremeis som lar deg bære barnet over lengre avstander, uten at verken du eller barnet blir slitne, støle og så videre. Selv om det etter hvert er blitt et greit utvalg av bæremeiser har butikkene ofte bare et par ulike modeller inne i butikken. Selv om alle de bæremeisene i denne testen absolutt kan brukes på korte turer og er sikre nok, bør du dra litt rundt for å se på ulike typer og ikke minst prøve dem på ryggen. Sørg for at minstemann også kan være med på tur. Med en bæremeis vil både du og den lille få en fin turopplevelse.


Bergans bæremeis Lilletind Child Carrier er en liten, lett og allsidig modell som er lett å legge sammen og oppbevare på liten plass. Bruken virker på mange måter ukomplisert. Har blant annet en avtakbar del som kan fungere som liten sekk.


Bæremeis xxl

Firepunkts sikkerhetsreimer som festes i en brystplate. XXL Sport og Villmark er Nordens største sportskjede. Dette fungerer meget bra! Vi tilbyr et bredt sortiment av kjente merkevarer på nett og i våre mange varehus.


Velkommen til en hyggelig handel hos XXL ! Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Bærekapasitet 25kg, Justerbart sete, 10L. Svært sikkert selesystem s. Erfaringer fra kunder sier at den har et svært godt bæresystem, selv om den er lett og dermed svarer til forventninger både på komfort og funksjon. Osprey Bæremeis Poco AG Premium. Her finner du ryggsekker og tursekker fra merker som Fjällräven, Bergans og The North Face!


Har en nørrøna bæremeis , Skjult lenke - logg inn for å se den som jeg har brukt til tre barn. En fordel synes jeg, at man kan stramme remmene på sidene av barnet, slik at vekta kommer nærmest mulig kroppen til bæreren. Velutstyrt og sikker bæremeis med sidebøyler som gir ekstra støtte og sikkerhet til barnet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg