fredag 14. august 2015

Keisersnitt trening

Nettbutikk med fri frakt over 400. Klær, utstyr, tilskudd og tilbehør. Vi har gratis frakt over kr. Levering over hele landet. Ny kolleksjon fra Reebok er ute nå.


Kjøp Reebok og Reebok Crossfit her!

Opptil rabatt på treningsklær. Hundrevis av varer med gode tilbud. Hva slags type trening er mest gunstig for de ulike aldersgruppene? Stort utvalg av Trening. Alle varer på lager!


For et keisersnitt er et relativt stort inngrep, og det er store individuelle forskjeller på når det er greit å begynne med trening. Trening etter fødsel kan for noen starte allerede etter et par uker, mens andre må vente i mer enn seks uker. Med andre ord er det store individuelle forskjeller.

Men enkelte øvelser kan alle starte med allerede dagen etter fødselen. Keisersnitt som utføres i Norge skal ha en medisinsk årsak. Vanlige grunner til at keisersnitt er blant annet trangt bekken og stort barn, misdannelser i fødselsveiene, sykdom hos mor, tidligere keisersnitt , og svangerskapsforgiftning. Det meste du trenger å vite om keisersnitt.


Om ulike typer keisersnitt , når det blir aktuelt med keisersnitt , og om tiden etterpå. Nyttig for alle gravide! Unngå hopping og løping i alle fall de første fire månedene. Trening etter keisersnitt Nybakte mødre bør vente med treningsøkter til det har gått minst seks uker etter fødselen. Dessuten må du selv kjenne etter hvordan kroppen føles, når du etter hvert begynner å trene.


Tommelfingerregler for tiden etter keisersnitt : Det kan være godt å ligge på den ene siden og amme fra begge bryst. Lytt gradvis til kroppen og utføre diverse pusteøvelser, samt øv på å komme seg opp for å kunne gå når du våkner etter keisersnitt. Et keisersnitt kan være planlagt eller akutt, men det skal bare gjøres når det er helt nødvendig, Operasjonssåret bør ikke belastes de første seks ukene etter keisersnittet.


Selv om keisersnitt er en trygg operasjon generelt, er dette ikke anbefalt hvis du har planer om å få flere barn. Kvinner som har flere keisersnitt har økt risiko for problemer med morkaken, samt kraftige blødninger, som kan kreve en hysterektomi, et inngrep hvor livmoren fjernes permanent. Jeg kjenner fortsatt arret godt, og trilleturer på dette føret er uaktuelt, det blir for tungt. På treningssenteret jeg går har de også svømmehall, når kan man svømme etter keisersnitt ? Trening av bekkenbunnen er særlig viktig både under svangerskap og etter fødsel, blant annet for å forebygge urinlekkasje.


Det er kanskje ikke så belastende?

Kondisjonstrening med moderat intensitet anbefales. Hypopressiv trening – Low Pressure Fitness brukes flittig i flere og flere land med stor suksess, og er en treningsform som er skånsom, trygg og gir fantastiske resultater! Treningen er 1- i grupper, og til og med via skype.


Spørsmål: Jeg har nettopp tatt keisersnitt. Når kan jeg begynne å trene igjen? Hva bør jeg satse på i begynnelsen? Anne Svar: Gratulerer med baby! Og så flott at du tenker på deg selv og fysisk velbehag midt i ammetåken.


Opptrening etter keisersnitt kan deles inn i tre faser. Fødsler hos kvinner som tidligere har hatt et keisersnitt , er risikofødsler som krever nøye overvåkning av mor og foster. HeiJeg hadde keisersnitt for uke siden. Hvor lenge må jeg vente med å trene? Jeg går turer, men jeg begynner å bli litt utålmodig med tanke på å begynne å trene på Spenst.


Hvilken treningsform på Spenst er det best. Sammenlignet med en normal fødsel, er det høyere risiko for komplikasjoner hos både mor og barn ved keisersnitt enten umiddelbart eller på lengre sikt. Derfor skal keisersnitt bare bli utført når det er helt nødvendig og det er medisinsk årsak som ligger bak avgjørelsen om å utføre inngrepet.


Hvordan er det med trening etter keisersnitt ? Tenker på gåturer og gjerne også litt styrke. Noen som vet eller husker? Jeg er i uke med tvillinger, og har fått beskjed om at keisersnitt er uunngåelig.


Her presenteres de mest vanlige spørsmålene med svar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg