mandag 31. august 2015

Frisører jessheim

Frisører jessheim

Endelig på Triaden og Metro Senter! Prøv det populære frisørkonseptet Cutters. Både drop in og timebestilling! Sections of this page. Sjekk følgende åpningstider for Monas Dame og Herresalong.


Frisører jessheim

Salongen tilbyr både drop-in og booking. Her har vi samlet relevante frisører som du kan velge mellom. Stas frisører AS fra , Akershus. Mine slitte tupper hadde slitte tupper. Therese redder håret mitt fra å knekke av hver gang jeg grer håret.


Sitter igjen med silkemykt hår som ikke lenger floker seg når jeg drar fingrene gjennom det. En enkel oppklipp for litt liv i håret, så mange lokker falt på gulvet uten at lengden på håret måtte svi for det! Betalte nøyaktig 760kr for mye, da vippefargen holdt på å brenne ut øynene mine (noe de sa var helt normalt), forming av bryn er i realiteten at de former med kniv, går nøyaktig dager før du må nappe selv igjen. Stedet for gode opplevelser, med passion for fashion og god mat!


Nytt frisørkonsept som tilbyr rask og effektiv hårklipp for damer og menn. DHC Strømmen etg. Det resulterte i at jeg ikke tør å prøve noen Hadde vært lettere om jeg kjente noen som kan anbefale en flink frisør? Frøken Pedersen Frisør. Vi er både dame og herrefrisører som er opptatt av god kvalitet på arbeidet, og en hyggelig salong opplevelse.


Vi opplever at mange dyktige frisører som har måtte omskolere seg, studerer eller av andre årsaker ikke får praktisert sitt yrke, har et stort savn til faget. Vi vektlegger kvalitet og personlig service, og våre frisører holdes oppdatert på trender gjennom kurs og kvalitetssikring. Hairport Frisør er en kjede med salonger. Vi er stolte av vårt opplæringsprogram for frisørlærlinger, og kan vise til gode resultater!


Frisører jessheim

Vi innehar spesialkompetanse innenfor parykk og. Finn drev tidligere frisyreakademi med ca. Oslo, og startet sin egen hårpleieserie da han savnet gode stylingprodukter på markedet. Les om de siste trender innen hår og bli inspirert av våre frisører.


Velkommen til Kan Frisører ! Hos oss møter du dyktige, engasjerte og kunnskapsrike frisører. Kan Frisører ønsker å gi deg en god opplevelse og gi deg en frisyre som kler deg og din livsstil! I alle våre salonger finner du dyktige, engasjerte og kunnskapsrike frisører. Har du lyst på en forandring? Mange kvinner er redde for å klippe av seg håret fordi de tenker at det er mer feminint med langt hår.


Frisører jessheim

Vel, vi har funnet kule damer vi digger sveisen til – og er beviset på at kort hår er hot!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg