onsdag 26. august 2015

Solkrem best i test

Solkrem best i test

Finn Best I Test Solkrem Ansikt. Skjønnhetsprodukter med fri frakt, rask levering og lave priser. Autorisert forhandler av kjente merkevarer i hud og hårpleie, sminke og parfyme. Profesjonelle råd fra våre hudterapeuter - gjør vår hudtest allerede i dag! Utvalg av Solkrem hos Luxplus.


Gratis og rask levering, kjøp i dag! Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Er de enkle å påføre og trenger raskt inn i huden, og hvor godt tåler de vann.


Vi har testet solkrem. Se hvilken solkrem som ble best i test her. Solkremene er kjøpt på apotek, parfymeri, helsekostbutikker, dagligvarebutikker og klesbutikker med kosmetikkavdeling. Testen er utført av danske TÆNK. Det er sett etter stoffer som kan være skadelige for miljøet, allergifremkallende eller hormonforstyrrende.


Filorga UV-Bronze Body er best i kategorien for solkremer med SPF 30. Solkremen har en rekke pleiende stoffer og gjør deg fortere brun, dog uten bruk av visse stoffer som ellers er vanlige i brun-uten-sol-produkter. Den får også utmerkede karakterer i test. Hvor ofte bør en solkrem byttes ut?


Kan for eksempel en solkrem fra fjoråret brukes i år? Et smart tips kan være å sjekke utløpsdatoen på produktet før du tar det i bruk eller se etter krukketegnet på baksiden av emballasjen. En solkrem kan miste beskyttelseseffekten over ti spesielt hvis du har hatt den fremme i høy temperatur. Den skal også gjerne være mild mot huden og miljøet. Beste solkrem er Riemann pLotion SPF 20.


Denne har vunnet test i danske forbrukerrådet og danske tenk. Beskytter deg i timer med kun en påføring, den er også vannfast. Solkrem er et viktig vern mot solstrålene, og derfor må det være enkelt å gjøre gode valg. Det er helt feil og unødvendig at økt risiko for kropp og klode er prisen for nødvendig beskyttelse, uttaler Flesland. Om du skal til Syden eller holder deg her hjemme i sommer: Solkrem bør du uansett ha på, om du oppholder deg ute når det er sol.


Du kan sjekke UV-indeksen i Norge eller andre steder i verden hos Norsk institutt for luftforskning (NILU). Her er svaret på de mest stilte spørsmålene om solkre1. Mange vender nesetippen sørover i påsken, og pakker med seg solkremen fra fjorårets sommerferien, men er det farlig å bruke en solkrem som har gått ut på dato? Levetiden på en solkrem pleier som regel å stå på baksiden av produktet, og kan variere fra - måneder. PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn!


Solkrem best i test

Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Kun åtte av ble klarert i årets test. Det er faktisk mulig å lage solkrem uten disse risikostoffene, det ser vi på de åtte som har fått grønt. Vi er så hoppende glade for at solen endelig har begynt å titte frem, og har testet ulike solkremer de siste årene. Men hvilken når helt opp, og blir best i test for hver enkelte?


Den perfekte solkrem er som en mirakelkrem mot aldring, og like viktig som å finne de mest ettertraktede solbrillene. Se våre favoritter her! Delt førsteplass går til Harmoni Solkrem og Cliniderm Caring Protection Sun Lotion. Begge to ender med full pott, og de har like mange tester som ligger til grunn for totalscoren.


Solkrem kan likevel inneholde mange stoffer som kan skape problemer for helse og miljø. Barn er de som er mest sårbare. De verste produktene i testen er solkremer for barn. Særlig for barn advarer vi mot stoffer som kan være hormonforstyrrende stoffer. I tillegg er mange spray, og det advarer vi mot.


På bildet under ser du barnesolkremene som kommer dårligst ut i Forbrukerrådets test. Hun understreker at det er fullt mulig å lage solkrem uten stoffer som kan være helseskadelige, fremkalle allergi eller som det finnes for lite kunnskap om. Skeptisk til flere barnesolkremer.


Solkrem best i test

Av de fjorten solkremene i testen som er ment for barn, får bare fem smilefjes på alle kriterier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg