torsdag 30. juli 2015

Unge mødre fem

Unge mødre fem

Hva synes dere om deltakerne der? Personlig falt jeg litt for denne utrolig sjarmerende pappaen som var med virket så hyggelig hele mannen! Har lagt merke til at mange mener mye om hun blonde som var med. Skal innrømme at jeg lo litt for meg sel.


Unge mødre fem

Line Sofie fra Odense har det travelt som enslig mor og medisinstudent. Michela overvinner sin fobi mot nåler, og Line Meyer satser alt på sin drømmeutdannelse. Vi møter også den unge moren Victoria som ble gravid som 17-åring, og nå er mor til sønnen Noah på ni måneder.


Fødselen er i gang for Line, og med ett minutt mellom riene kjører de seg bort på vei til sykehuset. Maria blir rørt til tårer når hun holder dåpsfest for sønnen, Jean. På tross av bruddet med Sonny er Julie ovenpå og stormforelsket. Sasja finner barnet i seg i Bonbon Lan mens Hannah Melissa har tatt med kjæresten, René, og datteren, Cecilya, til farens hjemlan Serbia, der hennes utkårede skal godkjennes av svigerfar.


Vi er imponerte over hvor ærlige de er foran kameraene, sier Vegard Nøss, programsjef for FEM og sekundærkanalene i Discovery Networks. Jeg har egentlig villet holde dette hemmelig for blogg og facebook og slikt til nå, men nå klarer jeg ikke vente lengere ! Innspillingen begynte for litt over en uke siden og jeg angrer ikke et sekund på at jeg kom med i programmet. Serien følger jenter fra til år fra alle steder i landet.


De unge mammaene vi følger i serien er svært åpne og gir oss et godt innblikk i hvordan nettopp morsrollen er med på å forme dem. De slipper seerne helt inn, og vi er veldig glade for at de velger å være så ærlige som de er, sier Vegard Nøss, programsjef for FEM. Det har fått konsekvenser for kommende. Anna rasmussen: - Mamma har en baby i magen - Se og hr 16. Det er klart for tredje sesong av dokumentarserien ? Nå blir Lillesand-mannen TV-kjendis samtidig som han får vise fram musikken sin for hele Norge.


Unge mødre fem

Under innspillingen av realityserien på TV-kanalen FEM fant nemlig. FEM skal gi deg en pause fra hverdagen. Slå deg ned og la FEM ta seg av kveldens underholdning med serier som vekker nysgjerrigheten og inspirerer.


FEM er en feminin og nysgjerrig kanal, som gir seerne norsk, positiv underholdning som inspirerer – uten å kreve for mye. Det viste seg at datteren hadde fått hjernehinnebetennelse med prosent sjanse for å overleve. Unge mødre - hjemmeside. Det er ret imponerende og faktisk helt unikt, at en reportageserie har fået lov at køre i så mange år og med så mange sæsoner.


Unge mødre fem

Det siger i høj grad noget om populariteten af programmet: Vi elsker De unge mødre. Programkonseptet der man følger tilværelsen til nybakte, unge mødre er blitt populært i hele Skandinavia. Der hun ene bærer seg over at ungen veier for lite, og vil bare at han legger på seg mer. Går det an å være så blåst at man ikke ser sammenheng mye røyk=lav fødselsvekt?


Forstår at jenta har hatt tøft liv, men nå må hun ta seg sammen og passe på den lille i mage. De fem jentene har ei travel veke som unge mødre. Frå venstre Marita Berget, Andrea Viken og Mariann Vågen med babyen, Silje Hokstad og Cecilie Stranden.


Jeg behandlet vakre Marthe Henriksen med Restylane Volume i leppene, en naturlig hyaluronsyre filler som forsvinner etter 6-mnd. Anonym bruker skrev: Men hvorfor er det pinlig egentlig? Er det ikke bare å være glad på den personen sin vegne. Når man ser hvilke fordommer folk har mot overvektige, og meninger om hvor lett det er å slanke seg uansett om det er med operasjon eller ikke, så er det ikke rart at fo. Jo eldre mødre , jo gladere barn – Når mødrene er over år, øker barnas trivsel jo eldre mødrene er, understreker Dion Sommer.


Effekten skyldes sannsynligvis at eldre mødre har større livserfaring og vet mer om hvordan de skal takle situasjonen, mener han. Det man har begynt me er å legge alle de unge mødrene under samme bås. Fordommene rundt dette å være ung mor har bare blitt verre. Dette kommer både fra enkeltpersonene og tv.


En av tingene som har fått fram det negative i unge mødre , er serien som går på kanal fem. Her fremstiller man de unge mødrene fra en feil vinkel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg