tirsdag 7. juli 2015

Temperatur side tyrkia

Værvarsel for Side , Antalya ( Tyrkia ). Værsymbolet gjelder for hele perioden, temperatur - og vindvarselet er for det første tidspunktet. Istanbul på storbyferie har blitt populært, og det er virkelig et reisemål midt i blinken for en pause fra hverdagen. Denne fantastiske storbyen byr på en blanding av asiatisk og europeisk kultur som du ikke finner noe annet sted. Her får du en oversikt over forventet vær og temperatur for alle våre fantastiske reisemål i Tyrkia.


Er det badetemperaturen som er viktigst for deg? Eller ønsker du å vite hvor varme kveldene er slik at du kan pakke riktig? Gjennomsnittstemperaturene nedenfor viser deg hva du kan se frem til. Du kan få svært mye av innholdet på Yr gratis, til bruk i ulike applikasjoner og tjenester.


Dersom du utvikler program, nettjenester eller annet med data frå Yr, oppfordrer vi deg til å dele det du har laget med andre! Temperaturen kan noen ganger være høyere eller lavere. På grunne strender, vil temperaturen bli høyere i sommer. Er klimaet og været i Tyrkia slik du ønsker det? Tyrkia har fire årstider, men ettersom landet ligger så langt sør er det varmt i en lengre periode.


Hit går det charter hele året, men dersom du er ute etter deilig sommertemperatur skal du reise i perioden april til oktober. Lurer du på hvordan været er i Tyrkia ? Her får du komplett oversikt over alt fra temperaturer både dag og natt, badetemperaturer og soltimer per dag. Listen viser gjennomsnittlige verdier basert på været det siste året. Side i Tyrkia byr på kort vei mellom interessante utgravninger og andre severdigheter. De lange herlige sandstrendene lokker til deilige ba og i gamlebyen kan du rusle rundt blant sjarmerende steinhus, butikker, barer og restauranter.


Side er et ekte ferieparadis i Tyrkia. Langs den flotte strandpromenaden ligger hotell og restauranter på rekke og rad. Bestill hos Tyrkiareiser. Se alle våre reiser til Tyrkia. Bekijk het ruime aanbod op TUI.


Kjapt og lekende lett å booke med. Reserver Hoteller i Tyrkia online. Get your 3-Day weather forecast for Side , Antalya, Tyrkia. Up to days of daily highs, lows, and precipitation chances.


Juli er den varmeste måneden i året. Den laveste gjennomsnittstemperaturen i år skje i Januar, når det er rundt 11. For detaljert informasjon, inkludert fuktighet, vin sjanse for regn og mer gå til Sides værside.


Hvis du skal reise til Side Tyrkia i en bestemt måned anbefaler vi å sjekke siden og se gjennomsnittlig vær i den måneden, for eksempel Side i Januar. Presentasjon av høye og lave temperaturer etter sesonger i Side. En gjennomsnittlig temperaturer kan hjelpe deg å finne ut når den beste tiden å reise til Side. I dag og natt temperaturer i Side ( Tyrkia ) som presenteres nedenfor er gjennomsnittstemperaturen og de kan variere noe rundt disse verdiene. Les en oversikt over klimaet.


Værfenomener registrert tidligere år i Side ☃ Vanntemperaturen i lokaliteter i Side ☀ Ferie Vær for Side i Oktober ☔. OL), og idrettsgrenen der landet har tatt flest OL-medaljer er bryting. Tyrkia er omgitt av åtte land og seks forskjellige havområder. Omringet av vann på tre sider og beskyttet av høye fjell langs sin østlige grense har landet generelt veldefinerte naturlige grenser.


Grensene mot nabolandene ble avgjort gjennom forskjellige traktater tidlig i det tjuende århundre og har siden holdt seg stabile.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg