fredag 17. juli 2015

Morsomme grove vitser

Morsomme grove vitser

Vitser er til for å spre glede. Vi har vitser i mange forskjellige kategorier som advokatvitser, svigermor vitser og mye mer. Disse vitsene kan også være litt grove , så de passer ikke for ømfintlige fruer fra beste vestkant. Flere tusen vitser. Arbeidsvitser Barnevitser Bilvitser Blondinevitser Datavitser Det er bedre- vitser Doktorvitser Dyrevitser Frukt- og grønt vitser Gode historier Gåter Han og henne Har du hørt… Hvorfor vitser Julevitser Kannibalvitser Kelnervitser Ladavitser Matvitser Mora di- vitser Pensjonistvitser Politivitser Religiøse vitser Skolevitser Sportsvitser.


Morsomme grove vitser

Grove vitser er for de som setter pris på god humor. Vi har både stygge og på kanten, samt korte grove vitser som passer best til voksne. Morsomme vitser er vel noe av poenget?


Det finnes mange slags vitser , både morsomme , tørre, dårlige og gode - korte og lange, kjedelige og engasjerende. Det er klart vi må prøve å presentere morsomme vitser , selv om det ikke alltid er så lett. Nyeste artikler – Guttene skal utvikles, og da kan vi ikke hoppe over vitale trinn. Podkast: Han leder den norske datasikkerhetens høyborg.


Morsomme grove vitser

Er du på utkikk etter korte vitser ? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden har vi samlet en rekke morsomme , korte vitser. Det ligger en landmine der borte. Pøh, og den tror du jeg går på. Sjekk ut humoristiske bøker hos tanum.


Nedenfor finner du et stort utvalg frekke vitser og grove vitser. Vi har samlet mange gode og morsome grove vitser , og vil veldig gjerne lære flere. En far spurte sin datter, hva hun ønsket seg i julegave. En lillebror, svarte piken.


Til alt hell skjedde det, at moren nettopp julaften kom hjem fra sykehuset, hvor hun hadde født en liten gutt, så alle var glade. En samling fantastiske, artige og morsomme historier. Vi har korte morsomme vitser og hysterisk morsomme vitser.


Her får du høre om bl. Dette er skikkelig god humor. Håper du liker dem og ikke synes disse vitsene er for grove eller er over kanten. En humoristisk gåte er et spørsmål med et svar som er ukjent eller vanskelig å finne. Tabubelagte temaer virker å falle i god smak hos de fleste, og gjør at man kan le litt ekstra av de grove skildringene.


Morsomme grove vitser

Finn fram til den kategorien grove vitser du er ute etter, og finn mange grove vitser til å fortelle videre. Lange vitser kan også kalles morsomme historier. Ny tråd for noen grove vitser.


Starter med denne: En kar går til legen og klager over hemoroider som verker noe jævlig. Del dine beste grove vitser. Legen gir ham en eske med stikkpiller og sier: Disse pillene er veldig effektive, men ganske store, så det kan gjøre litt vondt å få dem inn. Kom med sex- vitser her!


En jeger satt på en bar og skrøt. Jeg kan gjennkjenne alle dyreskinn , og alle skuddhull! De andre gjestene skulle sette ham på prøve, han fikk bånd foran øynene, og et skinn i hånden. Vi har svenskevitser, blondinevitser, grove vitser og mye mer. Vi håper du finner vitser du liker.


Linkene i menyen til venstre vil ta deg til de forskjellige kategoriene av vitser. Ikke glem å lese verdens beste vits. Forleden ble jeg invitert til jentekveld med noen gamle venninner. Jeg forsikret mannen min om at det hele skulle foregå i rolige former, og at jeg ville være hjemme senest ved midnatt.


En svenske hadde skadet benet, og fikk beskjed av legen om å ikke gå i trapper. Et par uker senere var svensken hos legen igjen. Benet ditt er mye bedre, sa legen, du kan begynne å bruke trappen igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg