fredag 24. juli 2015

Små prikker i ansiktet

Utslett i ansiktet er den vanligste årsaken til konsultasjon hos våre hudleger. Røde prikker kan en sjelden gang være uttrykk for alvorlig infeksjon, for eksempel med meningokokker som kan gi blodforgiftning og hjernehinnebetennelse. Her kan røde prikker være petekkier som er små blødninger i huden, sier Døllner. Ifølge Resch er dette rødlilla prikker i huden.


På kinnene og på pannen er det masse. De er små , men de synes. Har hatt de over to år uten at noen av dem forsvant. Noen av dem er mørkere enn andre, hva er dette?


Har du små hvite eller gule prikker på huden rundt øynene og lurt på hvorfor i alle dager du har fått kviser akkurat her? Kanskje har du til og med forsøkt å klemme dem ut for å bli kvitt dem, men til ingen nytte. Har mange røde prikker i ansiktet.


Små prikker i ansiktet

Det er slett ikke så rart. Har fått små røde prikker i ansiktet , lokalisert mest rundt nesepartiet og på kinnet. I det siste har det begynt å klø litt mer. Jeg er veldig tørr i ansiktet , og merker at tørr hud flasser av og til. Hvis du har fått mange røde prikker på huden i det siste,.


Disse små blodkarene kan også sprekke opp og blø,. Harde talgklumper er det noen som kaller dette, enkelte kaller det til og med små fettklumper. Dette er selvfølgelig tull, og ikke minst ødeleggende for selvtilliten. Hei, Jeg lurer på en liten ting. Har sånne små blødninger i huden, litt forskjellige i størrelse, men ca rundt 1-mm store.


Små prikker i ansiktet

Noen blir borte med glasstesten, noen ikke. Har en del på armene, et par på lårene. Og rundt noen av disse prikkene er det akkurat som hvite ringer. Noen ganger danner det seg en trombose, en blodpropp i åren. Jeg har brukt en cleanser krem.


Da kan angiomene bli svarte, og kan lett forveksles med føflekkreft, opplyser Halvorsen. Trykker du på en petekkier, mister den vanligvis litt farge og blir lysere der du nettopp har trykket. Disse utslettene kan også forekomme hos barn og ha forskjellige utseender.


Jeg lurte på om det er noen andre som har opplevd å få små røde prikker i huden? Disse prikkene blir der permanent og noen vokser og kan bli på størrelse med en føflekk. De største ser også ut som føflekker, men er røde ikke brune. Små prikker i ansiktet. I lpet av kort tid vil utslettet.


Her nevnes frst og fremst de sykdommene der utslett i ansiktet er typisk, eventuelt. Av talg, alts grunnen til at man fr slike nupper i ansiktet. Var hos en hudlege i frankrike da jeg bodde der, og de kalte det fettkuler (sikkert veldig dårlig oversatt til norsk, men vet ikke hva det heter), og at man må stikke hull på de med e. Alle pasientinformasjonene er basert på artikler skrevet for leger i Norsk Elektronisk Legehåndbok (NEL) og forfattet av NEL-redaksjonens leger, med mindre annet er oppgitt. Vi regner at alle typer blemmer, store eller små , er forårsaket av skade av vevet i huden.


Små prikker i ansiktet

Alle områder av kroppen kan imidlertid rammes, spesielt slimhinner. Helvetesild: Utslettet starter med kløe, prikking, sviing eller smerter i et avgrenset område av huden. I løpet av tre-seks dager vil et utslett med små blemmer vise seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg