onsdag 1. juli 2015

Gravid uke for uke film

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Vi tilbyr det som finnes for det norske markedet innen musikk, film og spill. Vi har filmer og serier innenfor alle sjangere.


Alt til alle på et sted.

Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Følg graviditeten uke for uke. Les hva som skjer med babyen i magen, og i mors kropp. Få gode tips til dere som skal bli foreldre hver uke i svangerskapet.


I denne serien følger vi forskjellige kvinner gjennom hele svangerskapet. Vi er med på ultraly MVC besøk, snakk om menstr. Se bilder av foster i ulike uker og få svar på de vanligste spørsmålene om din graviditet.


I uke 1 og vil du nå sannsynligvis kjenne at fosteret beveger seg.

Vekten din kan ha økt med tre til seks kilo og magen vil være. I uke fem er menstruasjonen forsinket med én uke. Hvis du har vært kvalm, vil du kanskje oppleve at dette gradvis går over.


Gravid uke til 26. Det er ikke alltid så lett å forstå hvilken uke du er i. Du er ikke gravid ennå, men vil etter planen bli det i slutten av uke 2. For å se animasjon med nærbildet av Embryoet, Klikk deg inn på Embryoets utvikling uke 2-12. Les også våre flotte tekster om fosteret, mor og far uke for uke. Dersom du liker å høre podcast, kan du følge podcasten Uke for uke.


Her er fødselslege og jordmor med i hver episode og forteller hva som skjer både med den lille i magen og mor. Hvis du vil søke om å bli deltager i GUFU: Send en video som introduserer deg og. Hvis du har opplevd svangerskapskvalme, vil du kanskje oppleve at denne plagen nå går gradvis over.


Animasjon som viser hele svangerskapet fra uke til uke 41. Fra uke og dager til uke og dager av svangerskapet. Fosterets utvikling uke for uke Sandviks AS. Se hvordan vi regner vekt, lengde og alder her.


Jordmor Siri tar deg gjennom svangerskapet uke for uke og viser deg utviklingen i vekt og lengde og viktige organer og funksjoner.

Se også video for viktige stadier. Tema: Hvordan bør en leve som gravid og gravidboblen. Babyverden har en podcast uke for uke.


Under tema vil du for hver uke kunne lese en oppsummering av det som ble sagt i podcasten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg