torsdag 30. juli 2015

Pitapizza oppskrift

Pitapizza oppskrift

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!


Pitapizza oppskrift

Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Lag små pizza av pitabrød som bunn! Server til middag eller som kveldsmat. Toppingen kan varieres, bruk det du har i kjøleskapet.


Smaker også godt kald i matpakken. Hvem liker ikke taco? Og hvem liker ikke pizza? Svaret er: De aller fleste - derfor har vi lagd denne oppskriften på en rask pitapizza ! Eller tacopizza om du vil.


Pitapizza oppskrift

Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Samleside med oppskrifter på både pizzadeig, langpannepizza, italiensk pizza med tynn bunn, hvit pizza med rømmesaus, pizzasnurrer og flere tips til hva du kan bruke en pizzadeig til. Lyst på en rask og enkel pizza? Pitapizza er superenkelt, raskt og godt.


Toppet med agurksalsa smaker pitapizzaen rett og slett superdigg! Dette er en gjenoppskrift som hører sammen mednbsp;Tandoorilaks med agurkdressing. Disse er superenkle og perfekte å lage som småretter til fest. Kjøp nanbrød eller pitabrød i butikken og topp med en eller flere av følgende toppinger.


Pitapizza oppskrift

Pizzaene stekes i 5-minutter på 2grader. Og skjæres i jevne biter før servering. Har du ikke rester liggende kan du bruke denne oppskriften. Med valget mellom skinke, chorizo og kylling blir dette en middag som passer hele familen.


En en enkel, rask og god pizzavariant. Fordel pizzasaus på pitabrød og legg på ost, løkringer og biffstrimler. Bytt gjerne ut ingrediensene og lag din egen favorittpizza!


Når samboeren er ute og reiser så går jeg ofte for lettvinte middagsløsninger, som krever liten innsats og er serveringsklare på under halvtimen. Her kan man variere fyllet alt etter hva man har i kjøleskapet. Det er ikke mye om å gjøre at den er like lett å lage som Grandiosa.


I tillegg er den mye bedre og sunnere! Nå kan hele familien, både små og store lage sin egen lille favorittpizza. Vi vil ikke bruke dine opplysninger til annet enn dette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg