mandag 6. juli 2015

Hva kan man gjøre i oslo

Høyt vurderte turer, aktiviteter og utflukter i Oslo. Rask og enkel kjøpsprosess. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem.


Ingen bestillingsgebyr. Daglige flyvninger.

Kjøp rimelig hotellpakke med de beste billettene til show, revy og standup. Enkel online bestilling. Ting å gjøre i Oslo : Se anmeldelser og bilder av ting å gjøre i Oslo , Norge på TripAdvisor. Hva kan man så gjøre i Oslo ? Og tro det eller ei – det er ikke alltid så lett å finne en oversikt over ting å gjøre i Oslo og hvor man i det hele tatt skal starte.


På Løkka kan man finne mange fine skatter og små butikker du ellers ikke finner i Oslo. Enten om du skal finne noen gamle skatter på Velouria Vintage, kapre fransk vintage interiør fra Fransk Bazar, få ordentlig hårklipp på en av Oslos kuleste barbershops eller få deg noen kule grillz på FUTUR Store. Oslo har mange strender både i og utenfor sentrum.

I marka kan du bade i hundrevis av små og store skogsvann. Om vinteren har Oslomarka mil etter mil med oppkjørte og merkede skiløyper. Denne kombinasjonen har man aldri funnet i Oslo før november i fjor. Kaffen brygges akkurat slik du ønsker den, mens de fargeglade bakverkene kan gjøre at selv en gråværsdag oppleves som strålende.


Selv om jeg har flyttet nordover igjen, har Oslo i mange år vært mitt hjem. Mange turister holder seg rundt Karl Johan, Slottet og Vigelandsparken, men Oslo er jo så mye mer. Skal du en tur til hovedstaden, enten på besøk eller flytte dit, og lurer på hva du kan gjøre ? Nedenfor er noen av tingene jeg liker å gjøre i Oslo. Folkemuseet på Bygdøy, alltid! Ta båt ut, fra Aker Brygge, og gå opp den breie villa-gata, sving til høyre og så er du der.


Kan spise mat, is, snuse inn den gode tjærelukta av de gamle husene, det hender alltid noe for ungene der ute. Skal du gjøre noe med barna, nesten uansett alder, er dette stedet. Teknisk Museum har veldig mye for barna å gjøre (og for også fram barnet i de fleste voksne). Vi vet hva som skjer i Oslo ! Bestill rimelig hotellpakke med de de beste billettene til teater og musikal i Oslo.


Hva skjer i Oslo Arrangementskalender Fra konserter, festivaler, utstillinger og kulturarrangementer til utendørsaktiviteter og idrettsstevner – planlegg ferien i Oslo med vår arrangementskalender. Jeg og kjæresten er ofte bare ut og vandrer. Sydhavna til Frognerkilen) et fint utgangspunkt hvis man vil få med seg både byglimt og fjordgløtt.

Og hvis dere fortsatt ikke har funnet ut hva dere vil se eller gjøre , kan dere sjekke ut VisitOslos side Barnas Oslo som også har en kalender over barnevennlige tilbud. Og dere kan gå innom turistinformasjonen i Østbanehallen. Du kan også vurdere å sperre for omadressering av posten din, slik at svindlere ikke kan utnytte dette til å få tak i post som kan inneholde personlige opplysninger.


Norsk senter for informasjonssikring (NorSIS) har laget en nettside som gir gode råd og tips for hvordan du kan unngå ID-tyveri og hva du skal gjøre hvis du mistenker at din identitet er misbrukt. Med så mange forskjellige ting å gjøre i Oslo er det synd om man stadig finner seg selv på Aker Brygge eller Karl Johan der man gjør det samme som man gjorde sist. Her er derfor en liten oversikt over noen aktiviteter i Oslo som man kanskje ikke har tenkt på tidligere.


TOPP: Kose, se film eller dra på kino er klassiske ting kjærester ofte gjør sammen, men i blant kan det være sunt å gjøre noe annet! Men hva skal dere finne på? Under finner du tips!


Jul og advent i Oslo med julemarkeder, julekonserter og andre koselige arrangement. Info om åpningstider og norske juletradisjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg