mandag 27. juli 2015

Ferie italia med barn

Last ne lagre og fremvis billettene dine direkte fra mobilen. Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Ta med barna til en ekte italiensk agriturismo - bondegårdsferie de vil elske.


Ferie italia med barn

Klappe geiter, se høner bli matet eller få andre erfaringer med dyr. Det er en stor hit hos de fleste barn. Her får man tross alt verden beste pasta, pizza og is! Er du på ferie på for eksempel Elba eller Sardinia er det bare å kjøpe dykkemaske første dag.


Her er det lagt høy vekt på faktorer som sjarme, sol og strand og god mat, og ikke så mye på spa, treningsfasiliteter og kjøpesentre. Valgene er mange, men noen ting setter føringer for hvilke muligheter man kan benytte seg av. Barneferie i Toscana. Ferie i Toscana med barn.


Ferie italia med barn

En ferie med barn blir vellykket ved å kombinere utflukter for alle aldre. Få tips til en begivenhetsrik barneferie i Toscana her. Trenger du litt oppmuntring?


Les våre nyttige tips for deg som skal reise med barn. Jo mer moro de har det, desto mer kan du slippe løs ditt indre barn. Positano, Amalfikysten. Se hele utvalget vårt nedenfor.


La Spezia og Levanto. Her finner du beste hotell til beste pris. Med barn reiser du heller til Alassio mil lengre nord. Italia stedet for deg i sommer. Gjør turen til Bari uforglemmelig.


Praktiske avbestillingsregler og kundeservice døgnet rundt. Bestill de beste turene og aktivitetene. Her kan du lese mer om våre italienske favoritt-badebyer. Her guider vi deg til den perfekte ferien.


Ferie italia med barn

Her får du ekspertenes tips til hvilke destinasjoner du bør sjekke, og hvilke du bør droppe, samt hva du bør ha med i kofferten! Skal du reise på ferie med barn ? Det beste er at alt du trenger ligger innen to minutters flip-flop-spasertur. Opplevelser for barn og ungdom på ferie i Toscana.


Fullt utstyrt kjøkken, romslig stue og deres helt private uteområde – lite er deiligere enn å ha et helt eget hus i ferien. Gå sammen med et eller flere vennepar med barn i samme alder, så kan barna leke med. Vi startet på den italienske øya Sardinia og byen San Teodoro, tok båten over til franske Korsika og båt igjen til Nice. Da fikk vi slaraffenliv og god mat, litt sightseeing i en sjarmerende middelalderby med en bystrand og til sist – storbyshopping i fasjonable Nice. Det var kanskje min beste ferie med barn noensinne.


Sardinia er full av vakre, langrunne strender med krystallklart hav og hvit sand. Gardasjøen med barn ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg