torsdag 30. juli 2015

Strikkeoppskrifter drops

Strikkeoppskrifter drops

Kjempeutvalg av gratis hstrikkeoppskrifter. Alt skal vekk – Gjør et KUPP! Stor utvalg av billig garn. Velkommen til FRAYAs garn univers. Stedet hvor alle garnprosjektene våre blir geniale.


Strikkeoppskrifter drops

Her finner du mer enn 120. GRATIS STRIKKEOPPSKRIFTER. Gratis strikkeoppskrifter fra Du Store Alpakka: BABY - BARN - VOKSEN - ALLE. Klikk her for å se vårt store utvalg av garn fra Du Store Alpakka. Vi har også egne temahefter med strikkeoppskrifter til jul, en samling av strikkeoppskrifter på skjerf, det populære temaheftet Peer Gynt fra Sandnes Garn, eget hefte med strikkeoppskrifter på hentesett og babytepper – og mye, mye mer.


Vi håper du blir like inspirert som oss, og at du finner strikkeoppskriftene du er på jakt etter. Er du på jakt etter en gratis strikkeoppskrift? Disse oppskriftene er blitt designet av oss så du finner de ikke andre steder.


Strikkeoppskrifter drops

De fleste er gratis. Liker du også å sy og hekle? Se våre søstersiders oversikter over påskepynt du selv kan sy og hekleoppskrifter på påskepynt. Vi holder oss alltid oppdatert på trender samtidig som vi bevarer det klassiske og tradisjonelle – dette gjenspeiles i våre strikkeoppskrifter også.


Alle våre gratis strikkeoppskrifter inneholder all den informasjonen du trenger for å komme i gang med ditt nest prosjekt. Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift. Linka Karoline Neumann har hatt megasuksess med sin oppskrift Villmarksgenseren. Nå har hun laget en hel bok full av tykke, gode gensere med villmarks-look. Lek med tradisjoner.


Strikkeoppskrifter drops

Beskrivelsekeyboard_arrow_down. Våre oppskrifter sendes per post. Vis som Grid Liste. Strikk til nyfødt og baby. I denne bloggen har jeg samlet lenker til oppskrifter innen kategoriene nedenfor.


Denne siden ble sist oppdatert , og inneholder oppskrifter. Når du bestiller en strikkepakke får du en pakke med garn og oppskrift. Antall garn blir automatisk justert etter hvilken størrelse du velger. Drops Design Hovedgeskjeften til Garnstudio Drops Design er å selge garn- og oppskrifter, men de har også en detaljert søkemotor som tilbyr gratis strikkeoppskrifter for både klær og leker.


Mønstrene er som regel i tekstform med enkle illustrasjoner, som gjør dem hendige å skrive ut for analog bruk. DROPS Merino Extra Fine består i tillegg til ensfargede farger av mix-farger. Mix-farger produseres ved å karde fargene sammen før garnet spinnes.


Alt du trenger gjøre er å finne din favoritt - og klikke på linkene til hvert bilde for å komme rett til oppskriften!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg