torsdag 30. juli 2015

Tips til jentenavn

Try DownloadSearch and Save Time. Noen som har tips til jentenavn som passer til storesøster Hennika? Navnet bør helst ikke ligge på navnetoppen. Tips til fine, litt spesielle jentenavn! Disse er greie å kjenne til for alle som vil bruke navn fra land og språk de har familiebånd til , eller som de ellers er begeistret for.


Damian, Dariusz, Ivan, Daria og Fatima er eksempler på slike navn, sier Utne.

Finn jentenavn til babyen din. Se populære, vanlige og sjeldne jentenavn. Se navnestatistikk med topplister for jentenavn. Høres muligens rart ut, men jeg er veldig opptatt av navn og lærte dette en gang av en artikkel angående temaet. Til syvende og sist skal man selvfølgelig velge den kombinasjonen man selv liker best.


Men, Sophie er faktisk et navn det er vanskelig å finne mellomnavn til , Sophie egner seg derimot veldig godt som navn nr. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er sikkert at alle navnene i listen vil godkjennes til bruk på små barn. Fine Ferdinan flotte Fiona, fantastiske Felix og fryktløse Frida?

Her er tips til guttenavn og jentenavn på F. Hvordan får du babyen til å sove på dagen? Og hvor mye søvn trenger en baby. Men den gledelige nyheten er at selv om kvinner sover kortere etter fødselen,.


Har du en baby eller et lite barn som alltid våkner om nettene? Barnet er også blitt mer aktivt, sover mindre på dagti og klarer å ta til seg mer næring av gangen, slik at det ikke. Trenger gode tips til jentenavn på M! Det finnes så mange fine jentenavn , men er ikke lett å bli enig med samboer i hvilket navn som er finest.


Har tenkt og tenkt og vi blir ikke helt enige. Kan jeg da spørre hva som er deres favoritt jentenavn ? Hva ville dere kalt deres lille jente! Heisann Har en jente fra før som heter Felicia. Nå kommer lillesøster, hvilket navn kunne vi gitt henne?


Storesøster heter Tiril. Se denne Anonymkode: 743a8. Noen navn kjenner vi godt, som Cato, Guro, Theo og Barbro, men det er mange andre flotte navn som slutter på o som godt kan brukes mer.


Guttenavn som slutter på o er mer vanlige og mer brukt enn jentenavn. Vi har tenkt på hittil Milla Filippa Ooog det var det.

Jeg har gått meg helt vill i navnejungelen og har egentlig bare endt opp med masse kriterier, men ingen forslag. Ikke topp Kan ikke inneholde Ø (pga mannens dialekt) Ikke bibelnavn Gjerne internasjonalt, men må fungere på norsk Må bety noe positivt Hverken mannen min eller jeg kan kjenne noen. Er du på utkikk etter et kult hundenavn til tispen?


Da har du kommet til riktig sted. Her finner du en alfabetisk liste med mange kule og fine forslag til navn til hunden. Alfabetisk liste med hundenavn til tispe.


Hundenavn til hann-hunden finner du her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg