torsdag 2. juli 2015

Gode retter med kjøttdeig

Gode retter med kjøttdeig

Her viser jeg enkle hverdagsretter som alle kan lage. Og alle råvarene kjøpes i vanlig kolonialbutikk. Kjøttdeig er en høyt skattet hverdagshelt.


Enda mer populære hadde den vært om alle stekte kjøttdeig riktig. Da smaker den nemlig mye bedre. Nedenfor finner du en herlig samling av nye retter du kan lage med kjøttdeig. NO: Smakfulle retter med kjøttdeig er noe de aller fleste liker, og mulighetene er mange flere enn spagetti med kjøttsaus.


Velger du karbonadedeig i stedet for kjøttdeig får du et litt magrere resultat , og du kan også velge kjøttdeig av kylling eller svin. Ti enkle og gode middager med kjøttdeig. PIZZASNURRER MED KJØTTDEIG : Super middag med salat til - og restene er perfekt til lunch dagen etterpå.


Hamburgere, kjøttboller, paier, taco, pasta bolognese og mye mer. Du får kjøttdeig av okse, svin, kylling og lam. Karbonadedeig er en variant med mindre fett. Her kan du finne alt fra kyllingkjøttboller med spinatpasta til hotte kjøttboller og fylte paprika med kjøttdeig og ost. Alle oppskriftene er beregnet til to porsjoner.


Kjøttboller med ratatouille og pasta Shepherds pie med rotfrukter Pasta alla puttanesca med kjøttboller Lammekarbonader med squash, tomat, oliven og feta Pasta med kjøttdeig , tomatsalsa og hvitløkskrem Spansk burger med chorizo, grillet paprika og chiliaïoli Hje-je-je hjemmelaget pizza med kjøttdeig , løk og ost BURRITOS MED. Her har vi samlet nydelige gryter med gode smaker og som er fulle av næringsstoffer. Gryte-oppskriftene inkluderer kjøttdeig og Toro smaksrik base - i tillegg til masse grønnsaker og annet digg! Mange av disse rettene kan lages ved at man steker kjøttdeig og blander med halvfabrikater som gryteposer eller pakker med sauser og krydder.


Vil du lage god mat fra bunnen av, finner du oppskriftene her på MatPrat. Vi har samlet et knippe med helgefavoritter med kjøttdeig. Ti gode oppskrifter med kjøttdeig. Pastamiddager er kjappe å lage og dermed er pastaretter noe av det vi spiser oftest til middag i Norge.


Så trenger du middagstips, finner du garantert en pastaoppskrift som vil falle i smak her. Fylte paprika med kjøttdeig. Mine favorittgryteretter. I denne oppskriften kan du også bruke karbonadedeig.


Gode retter med kjøttdeig

Det er noe eget med deilige gryteretter, hvor du putter hele middagen oppi en og samme form eller gryte. Der får den kose seg kort eller lenge, mens alle de gode smakene får utvikle seg – og du kan gjøre helt andre ting, som for eksempel å prøvesmake på vinen. Ja, det går faktisk an å lage de lekreste retter med kun tre ting på kjøkkenet.


Den egner seg særlig godt til kjøttdeigretter som taco, wraps og pastaretter, men kan brukes til magrere kjøttkaker og kjøttboller, bare den røres godt med salt og spes minimalt med væske. Sv: Dine beste kjøttdeig retter Hakk Spesielt godt nå på høsten. Da er det masse ferske gode grønnsaker. Du trenger en stor kasserolle.


Gode retter med kjøttdeig

Brun opp kjøttdeig. Form tre lokk og tre bunner. Vi anbefaler å lage egne burgere av kjøttdeig og egg. Topp med agurk, tomat, mais, salat eller det du ønsker.


I tillegg kan man lage en dressing av for eksempel rømme, hvitløk og persille. De har et utrolig stort bruksområde i alt fra klassiske norske kjøttkaker til de mer eksotiske retter , og egner seg til å lage god mat raskt. Har du kjøttdeig eller karbonadedeig i kjøleskapet er middagen reddet. Her er oppskrifter til gode tapaser.


For den spesielt interesserte males kjøttdeig i Norge stort sett med millimeter kvern - to ganger. I Sverige er det vanligere å bruke millimeter som gjør kjøttdeigen mindre grov. I vanlig kjøttdeig er det prosent fett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg