mandag 27. juli 2015

Bursdagsdikt til mamma

Du tar det alltid rolig og pent, selv om jeg ringer både tidlig og sent, uansett hva jeg måtte lure på, har du alltid et vettugt svar jeg kan få. Hvorfor du ikke til tider blir lei, skjønner absolutt ikke jeg, men uansett vil jeg at du skal se, at dine råd hjelper meg avsted. Nok eit lys skal blåsast ut, du blir snart ein vaksen gut, åra har gått i slik ein fart, og vi har vore med deg heilt frå start.


Noen som sitter på slike dikt? Har to eldre sønner, hver av dem har et dikt jeg har funnet innrammet over senga, fra mamma til sitt barn (11-åringen vil absolutt ha det på gutterommet, tror de syns det er veldig koselig og godt) Ganske dype, pene dikt. Nå prøver jeg å lete frem til tredjemann, fo. Søkte litt etter dikt til mor, og fant foreløpig dette: Til Mamma. Derfor har vi mødre Da mødre ble til var tanken ganske klar.


For mødre har noe i seg som ingen andre har. De øser av sin omsorg og deler alt de vet. De viser deg at livet er håp og kjærlighet. Den beste mor i verden det er. Disse sitatene kan for eksempel passe fint på et morsdagskort.


Send en vakker blomsterbukett til mamma – Se det flotte utvalget av blomster hos Euroflorist. Sitater om mamma – Side 1. Til deg fordi du er både tøff og grei. Siden vi er omtrent like gamle trenger vi ikke snakke mer om alder. Gode venner husker bursdagen din, men glemmer alderen.


Gratulerer med nok et spenstig tall i samlingen din. Nå er det din tur til å feire at det er lenge siden du ble født. Vinen gjør underverker. Det er jo bare noe som er bra, fornuftig er mammaene, det skal de ha.


Bursdagsdikt til mamma

Jeg elsker mamma så høyt det går an. Jeg ville tålt alt for mamma , il torden og vann. G Gud kan ikke være overalt. Bursdagsdikt og -ordtak.


Jeg har funnet frem litt av hvert du kan skrive i kortet til noen som har bursdag. Se også: Bryllupsdikt. Scarlett ville meget gjerne ligne sin mor. Det var bare den vanskelighet ved dette, at hvis man var rettferdig og sann og kjærlig og uselvisk, så gikk man glipp av de fleste av livets gleder og iallfall av mange kavalerer. Tiden har forandret oss - men ført oss nærmere hverandre.


Bursdagsdikt til mamma

Det finnes ikke noe vennskap, ingen kjærlighet, som den en mor har til sitt barn. Mor og barn - venner for livet. Men foreløpig får du klare deg med blomster! Er du på utkikk etter et bursdagsdikt til bursdagskortet? Her gir vi deg flere dikt som kan passe i bursdagen.


Hvis jeg var far og min datter ble forført, ville jeg. En datter minner deg om alt du har glemt om å være ung. Jeg fikk gode tilbakemeldinger på FB på diktet jeg lagde til min.


Gjerne av det humoristiske slaget, dette skal jo være en festlig aften. Du vet en person er spesiell når vedkommende kan få deg til å smile uansett hvilket humør du er i. Du møter tusenvis av mennesker gjennom livet som du ikke føler at du har noe som helst til felles med. Så møter du den ene spesielle personen, og livet ditt er endret på et blunk. Svigermor blir snart.


Kan noen hjelpe med en enkelt dikt her? Jeg suger til å skrive noe. Hun er snill, grei og omtenksom. Vil så gjerne gjøre det. Uansett, noen som vil skrive noe som rimer?


I går kvel etter at jeg hadde lagt meg, poppet det plutselig begynnelsen på et dikt opp i hodet mitt. Jeg måtte stå opp igjen, for å skrive det ne for jeg var redd jeg skulle glemme det til neste dag. Diktet er inspirert av min mor, tanken på hva ordet “MOR” betyr for veldig mange, og for hvordan jeg håper mine barn oppfatter meg.


Da du kom til verden, gråt du og alle omkring deg var glade.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg