onsdag 15. juli 2015

Gravid mensensmerter

Mensensmerter og gravid. Men dersom smertene øker og kommer i kombinasjon med blødninger, kan det være tegn på en spontanabort. En spontanabort kan begynne med mensmurringer, og vil være fulgt av blødninger.


ORIGINAL: karrihansen sist jeg var gravid var det overhodet ikke planlagt, og det var ikke i min villeste fantasi at jeg kunne være gravid ! Nå har jeg mensensmerter eller noen som ligner, har hatt det ca en uke føre jeg egentlig skulle hatt mensen. Som egentlig skulle komme på søndag som var. Har en syklus på dager. Et litt over uker på vei.


Men i går kveld fikk jeg plutselig sterke menssmerter som gjorde meg veldig nervøs. Det gikk over etter en times tid. Og har ikke blødd noe. Er det dårlig tegn tror dere?


Andre som har hatt lignende? Det var ikke sånn at det st. Rask og trygg leveranse. Tidlige tegn og symptomer på graviditet er uteblitt menstruasjon, kvalme og oppkast, ømme og forstørrede bryster, hyppigere vannlating og økt søvnbehov. Billig, sikker og rask graviditetstest.


Kjøp nå, test deg hjemme. Wow, trodde det var jeg som hadde skrevet her. Muskelsammentrekninger er årsaken til plagene mensensmerter. Musklene i livmoren trekker seg sammen for å støte ut menstruasjonsblodet, og disse muskelsammentrekningene kan gi smerter hos noen.


Der det kjennes ut som fødsel og får syke press nederst i magen og i rumpa. Klarer så vidt å gå eller klarer ikke gå når det. Jeg får syke smerter. Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering.


Her finner du informasjon om graviditeten uke for uke, svangerskapskontrollene, vanlige plager og hva du bør passe på som gravid. Smertene var intense og altoppslukende. Det startet med sterke menssmerter da jeg var år. Uansett hva jeg gjorde, så var smertene der. I 18-årsalderen fikk jeg sterke, reseptbelagte.


LES OGSÅ: Du kan bli gravid om du har sex under mensen Dette kan lindre Hvis du vil prøve et alternativ til smertestillende, sier et gammelt kjerringråd at et oppkok med frisk oregano kan redusere krampene. Ellers kan det være bra å holde seg aktiv og trene, for eksempel ta deg en lett løpetur. Kan man ha ømme bryster i ukene mellom samleie og ventet mens når man er gravid eller er dette PMS.


Ja, jeg fikk i allefall ømme bryster mer enn en uke før jeg ventet mensen. Som regel vil man først oppleve menstruasjonssmerter rundt puberten, men hos noen kvinner oppstår menssmertene i voksen alder. Svært mange kvinner opplever menssmerter i større.


Endiometrose kan også gjøre det vanskeligere å bli gravid. Mange bruker smertestillende for å lindre menstruasjonssmerter, og gjerne tabletter som inneholder ibuprofen eller naprosyn. Hvis ikke dette virker, bør man oppsøke lege eller gynekolog. Det skal bare være livmoren din som vokser. Den gjør seg klar for den voksende babyen.


Men er du usikker så kan du bare snakke med legen din og bekrefte at alt er som det skal være. Så lenge du ikke blør, skal det ikke være noe å bekymre seg for. Håper noen har opplevd noe lignende, og har lyst å svare meg! Hei :-) jeg er nå gravid i uke 3 har vært litt.


Det har jeg gjort men igår så fikk jeg plutselig ganske sterke mensensmerter og kynnere, og det var ikke lange mellomrom mellom hver gang. Dette kan være smertefullt, og tilstanden fører ofte til uvanlig store menstruasjonssmerter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg