mandag 6. juli 2015

So ro lille mann tekst

Og det er ikke rart, for dette er en sang både barn og voksne koser seg med. Når denne synges som vuggesang, velger mange å kun synge de to første versene. Alle mus i alle land ligger nå å sover. En nydelig folkesang fra Hardanger, som i generasjoner har vært brukt som vuggesang, til tross for litt drøy tekst.


Olle Bolle: De fleste barn lyser opp når de hører denne. Populær sang, mye brukt i barnehager. This version incorporates both melody and accompaniment into the tab.


Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst. Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. So , ro lille mann. Ro ro til fiskeskjær. Teddybjørnens vise.


Trollmors vuggevise. De vertikale strekene viser gitarens strenger. Streken til venstre er gitarens dypeste streng. De horisontale strekene viser gitarens bånd. I utgangspunktet vises gitarhalsens første bån men hvis det er grep som tas høyere opp på gitarhalsen vil det på venstre side av diagrammet stå hvilket bånd man kan orientere seg ut fra.


Bestill drømmeferien med Agoda. Stort utvalg av hotell i Lille. Gratis avbestilling! Reserver ditt Hotell i Lille online. En Hyllest Til Thorbjørn Egner. Deezer: free music streaming.


Discover more than million tracks, create your own playlists, and share your favourite tracks with your friends. Chords for Thorbjørn Egner - So, ro, lillemann. Den lille grisen Denne lille grisen dro til byen.


Milda sliter med å få til dagsoving, mens Henriette og Hedda sover natta gjennom. Vi vil ha menn med kropp som aldri sier stopp som vi kan pirre silk at formen blir på topp. Vi vil ha muskelmenn som tar oss omigjen som stadig vil ha mer og tar oss opp i himmelen. Reven sover også nå med halen under hodet. Var ikke det en pen sang?


Skal jeg synge den en gang til? Ja, det kan du godt. I dag har vi hatt veldig kjekk fellessamling på kjøkkenet. Vi fikk høre fortellingen om Lisen som ikke får sove.


Alle kosedyrene vil sove i samme seng som Lisen. Vi har dramatisert fra boka i to samlinger. Edvard Munch ligger og sover da tyven kommer for å stjele bilder. Etter dette blir han inspirert til å male Skrik. Høyt høyt høyt i et epletre titter to små epler ned.


Vi rister treet så godt vi kan, og ned faller eplene. Nam, nam, nam, nam Legg deg på ryggen med bøyde knær, og plasser barnet på leggene. Her finner du en oversikt over alle publiserte barnesanger, sangleker, rim og regler. Barn elsker å synge og de synes det er spesielt gøy hvis en voksen også synger med.


Sang og musikk er en flott måte å skape gode relasjoner mellom barn og deres foreldre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg