torsdag 16. juli 2015

Flanell sengetøy

Bestill enkelt på nett, eller besøk din nærmeste Obs-butikk. Obs er konkurransedyktig på pris, og matcher de fleste. Kvalitetssengetøy for hotell! Rask levering, ferdig tollet. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Flanell sengetøy

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Besøk en av våre butikker eller bestill enkelt på nett her!


Noen vil ha sengetøy for komfort, og noen vil bruke det som en fin og trendy innredningsdetalj i hjemmet. Men tenk om man kan kombinere både komfort og innredning? Det kan du med et sengesett i flanell.


Det er både lunt og behagelig å sove i et flanellsengesett, men også veldig fint. Behagelige og kreative sengesett i flanell. Flanellsengesett består av 1 bomull og har en myk overflate. Vi har et stort utvalg sengetøy behagelig flanell.


Våre flanellsengesett finnes i forskjellige farger og design, og du kan enkelt finne det sengesettet som passer din stil. Velg blant flanellsengesett i BASIC, PLUS og GOLD kvalitet. Det er enkelt å kjenne forskjell på sengesett, finn det stoffet du synes er mest behagelig i vårt store utvalg av sengetøy. Tenk også over designet og fargene. Et sengesett i duse farger gjør soverommet rolig og svalt når du skal sove.


Flanell sengetøy

Nesten ingenting er bedre enn å krype inn under nyvasket og nystrøket sengetøy. Hos oss finner du sengetøy til både enkle og doble dyner. Flanell er fremstilt av kardet garn som gir varen en mykhet og slitestyrke du kan leve lenge med. Garnet i kombinasjon med børsting og mekanisk etterbehandling gjør at man får den optimale myke og varme kvaliteten som kjennetegner flanell. Når vi snakker om kvalitet på sengesett, så mener vi kvalitet i hver eneste tråd.


Sengetøy av ypperste kvalitet. Vi bruker kun naturfibre i våre sengetøy , da dette gir de beste pusteegenskapene. Bomullen veves og blir til supermykt flanellsengetøy , crispy kreppsengesett, silkemykt satengsengetøy og tungt, luksuriøst damasksengetøy. Se salgsvarene og kjøp her! Med mindre du velger naturfarget sengetøy , er det også viktig å sjekke hvordan sengetøyet er farget.


Flanell sengetøy

I hovedsak er det tre ulike måter å farge sengetøy på: Er sengetøyet garnfarget, er det vevd av farget garn. Dette er det som holder best på fargen. Hva skjuler seg bak trenden?


Levering på 3-arbeidsdager. Finn flanell sengetøy nå på Kensaq. Det gir et holdbart sengetøy som kan holde i mange år. Garnene som brukes i kominasjon med den oppkrassede bomullen en mekanisk etterbehandling, gir en opptimal mykhet og varme.


Flanell sengetøy

GANT er kjent for sitt eksklusive og komfortable sengetøy. Engholm sengetøy produseres av firmaet indutex. Våre pute og dynetrekk er laget av 1prosent kjemmet egyptisk bomull, som er utrolig mykt og behagelig mot huden. Det som skiller vårt sengtøy fra andre er vår høye trådtetthet som sørger for at trekket er robust, og i blanding med sateng i egypistk bomull blir en drøm å sove i. Vi har plukket frem den beste miksen i forskjellige kvaliteter, farger og mønster.


For å bevare den gode, hotellfølelsen anbefaler vi å vaske og stryke sengetøyet før du legger det på sengen. Vi tilbringer en tredjedel av livet i sengen, derfor syns vi på Ellos at sengetøyet ditt skal være mykt og deilig, og passe din personlige stil. Mykt, nytt sengetøy gir en herlig følelse av hverdagsluksus. Et sengetøy kan gjøre sengen ekstra behagelig, i tillegg til å gjøre sengen mer stilfull og personlig. Her finner du alt fra trendy mønstre til luksuriøse kvaliteter.


Under finner du et stort utvalg sengetøy , som både passer for deg som liker det stilrene og deg som ønsker et mer fargerikt sengetøy med spreke mønstre. Vi mennesker tilbringer omkring en tredjedel av livet vårt i sengen, det er dermed viktig å disponere den tiden på en komfortabel måte. Indusia tilbyr mykt og deilig sengetøy i forskjellige tekstiler som gir soverommet ditt et særpreg.


Flott design og god kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg