onsdag 8. juli 2015

Fontex bivirkninger

Høyere dose kan øke risikoen for bivirkninger hos enkelte pasienter, men dersom det ikke oppnås ønsket respons med mg daglig, kan dosen økes gradvis til maks. Justering av dosen bør gjøres med forsiktighet på individuell basis for å behandle pasienten med lavest mulig effektiv dose. Man bruker ofte de første studiene som referense, og disse viser til at prosent får slike bivirkninger. Få brakte temaet om impotens og andre seksuelle problemer på banen selv.


Dersom du har tanker om å skade deg selv eller begå selvmor må du kontakte legen din eller sykehus øyeblikkelig (se avsnitt 2). Disse medikamentene er likeverdige, såkalte synonympreparater. En ikke helt uvanlig bivirkning er nedsatt sexlyst, så her kan det være en sammenheng. Fontex - bivirkninger ved oppstart - Kropp og.


Hei, fontex er en snill medisin. I den grad du får bivirkninger , er det nok angsten din som spiller deg ett puss. Jeg hadde selv pillefobi, og ungikk å ta zoloft i mange år.


Fontex bivirkninger

Lett kvalme kan forekomme, det er det eneste jeg kan tenke på, litt tap av sexlyst kan også forekomme. Jeg begynte på søndag og tar tablett a mg. Men jeg er nå ingen lege. Fikk bronkitt for noen måneder sida, og fikk da foreskrevet Erymax (pencillinpreparat).


Det kjennes ut som de. Etter kort tid opplevde jeg strømstøt, smerter i led svimmelhet, sterk depresjon, osv osv. Disse bivirkninger kan opptre med alle typer lykkepiller.


De fleste bivirkninger er forbigående og mest i starten, så det å slutte etter èn dag, er typisk ikke lurt. Kan man bli avhengig av lykkepiller? Man oppnår ingen rusvirkning som ved alkohol eller morfin.


Når skal man passe på? Hei Jeg har nå brukt 10mg Cipralex i ca mn jeg ønsker å få høre om deres erfaringer med denne medesinen. I starten hadde jeg følgende bivirkninger , lett kvalm, vekt tap,søvn vansker, vondt i ryggen og enkelte ganger vondt i leggene. Angst, på lik linje med redsel og frykt, er en normal reaksjon i situasjoner som virker truende eller farlige.


Selektive serotoninreopptakshemmere har færre bivirkninger og et større terapeutiske vindu enn de antidepressiver man brukte tidligere og har vært et betydelig fremskritt i behandlingen av depresjon. Selv hadde jeg store bivirkninger med fontex , men ingen virkning. Bivirkninger var bla depression, mærkelige tanker, rastløshe nervøsitet og rysten. I SSRI-gruppen fik 1 af deltagerne bivirkninger , som på forhånd var defineret, som en forløber for skadelig adfærd.


I placebogruppen oplevede kun 1 denne adfærd. Slike medisiner kan gi en del bivirkninger. Noen ganger starter man litt høyere på dosen for så å trappe forsiktig ned. Kanskje føler du ekstra godt etter.


Produsenten maner til forsiktighet og viser til bivirkninger som selvmordsatferd og uvanlige atferdsendringer. I tillegg kan man få svært ubehagelige bivirkninger når man skal trappe ne eller slutte med pillene. Ved oppstart av angstdempende tabletter kan forbigående(!) bivirkninger som uro, søvnforstyrrelser og angstsymptomer opptre. Derfor må dere starte i lave doser og trappe sakte opp og ha jevnlige konsultasjoner, ukentlig i starten.


Spesielt når det kommer til panikklidelser!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg