fredag 24. juli 2015

Oppskrifter på indisk mat

Bestill Mat hos Just Eat på nyttårsdag. Hundrevis av forskjellige restauranter. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg.


La våre oppskrifter inspirere deg!

Her er oppskrifter på noen av de beste indiske og pakistanske rettene. Dette er mat som også spises i store deler av Midtøsten. Pakistansk og indisk mat er ikke så forskjellig.


Det de har til felles er alle de fantastiske krydderne og den gode, gode smaken! Det indiske kjøkken er like stort og variert som landet. Her finner du våre beste oppskrifter på indisk mat ! Lise Finckenhagen har oppskriften på en enkel utgave av indisk linsestuing med kokosmelk.


Oppskrifter på indisk mat.

Vegetarmiddagen blir fyldig, kremaktig og metter godt. INDISK LEVEBRØD: Sarita Sehjpal har indisk mat som både levebrød og lidenskap. Kokken håper at flere nordmenn vil tørre å lage mer indisk mat hjemme med hennes enkle oppskrifter. I dag eier 45-åringen restauranten selv, hvor hun prøver å videreføre de indiske mattradisjonene tilpasset norske ganer.


Hjemmelaget nanbrød Krever litt lengre tidsforbruk. Butter chicken - klassisk indisk oppskrift Krever litt lengre tidsforbruk. Ovnen gjør resten av jobben for denne enkle varianten av tikka masala ( oppskrift nedenfor). Den erkeklassiske indiske retten biryani er ikke like kjapp, men du får betalt rikelig i form av intense, spennende smaker. Indisk mat =biryani.


Men det finnes utallige andre retter som er verdt å prøve ut. Mynte er perfekt til lam, men også andre kjøttyper og fiskeretter, og yoghurtbasen gir et fint brekk mot sterk mat. Skal du ha pakistansk, indisk eller annen lignende type middag er hjemmelaget myntechutney forfriskende tilbehør som gjør måltidet ekstra godt. Denne oppskriften gir ca. Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring.


Ofte med større bruk av krydder enn det vi er vant til i Norge. Prøv en kjøtt­fri dag og gå for smak­full indisk mat med denne opp­skriften på vege­tar tikka masala. Enkelt, raskt og godt!


Moderne indisk mat med oppskriften på klassikere som raita og mangochutney – Før jeg begynte her hadde jeg aldri trodd at det finnes så mange typer ris, sier kjøkkensjef Heidi Kipperberg.

Da hun først fikk jobb på The Pink Elephant, visste hun fint lite om de mange nyansene i mattradisjonen. Her knekker vi myter om indisk mat. Det er likevel lurt å servere indisk , krydret mat med litt yoghurt.


Det lindrer om det blir for sterkt ( oppskriften nedenfor er ikke sterkt - men har mye krydder). Og dessuten noen gode nanbrød du baker selv. Det er tid for å finne fram alle krydderposene og -glassa du sannsynligvis ikke har brukt på en stun og lage nan, raita og curry. Ukas ønskeoppskrift er indisk mat.


Elsker du å lage mat etter matoppskrifter så er dette siden for deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg