onsdag 1. juli 2015

Hello kitty bursdag

Hello kitty bursdag

Stort utvalg til hele bursdagsfeiringen. Se vårt utvalg her! Vi har over 1temaer. Norges ledende bursdagsbutikk. I alle farger og fasonger. Twinkle Little Star Rosa;. Hello Kitty Barnebursdag.


Her finner du lekre former til cupcakes og et muffinsstativ i rosa! Visste du at det ligger mye inspirasjon til barnebursdag på bloggen? Haugevis av temaer og serier. Skal du pynte opp til fest?


Festkompaniet har pynt til enhver anledning! Bildet av den hvite pusen med rød sløyfe i håret hennes har prydet stasjonær, klær, mynt vesker og partiet forsyninger, for å nevne et par ting. Jenta vår, Ida har gledet seg og snakket om bursdagen sin omtrent hver dag i et år. Jeg er ikke noen spesialist på kakedekor.


Hello kitty bursdag

Bøyer meg i støvet for alle som har tålmodighet til å lage små kunstverker). Sprell har mye pynt og dekorasjoner så festen bliver perfekt. GigaGunstig vergelijkt Producten in meerdere Webshops. Bestel direct en Bespaar!


Voor de laagste prijs op Beslist. Dekk bordet med denne for at beskytte det. Servere kaken på disse når det er bursdag. Alle produkter på lager. Lynrask levering og best pris fra festogmoro.


Hello kitty bursdag

Da var siste barne bursdag ferdig feiret for dette året. Så da var det bare for mor å gjøre så godt hun kan å oppfylle prinsessas ønsker. En flott dekorasjon til bursdagen. Inneholder alt fra tallerken og bestikk til vimpel og bordduk. Kusinen min, Oda, fylte år og da ville jeg gjerne bake en bursdagskake til henne.


Kaken er laget av sukkerbrø fylt med vaniljekrem og jordbærsyltetøy. ChuChu TV Nursery Rhymes. Disse bursdagsmalene og printbare kroner har jeg designet selv.


Hello kitty bursdag

En del av krone-eksemplene står jeg for, men supre brukere sender inn sitt bidrag innimellom. Kanskje du finner litt inspirasjon til din krone ved å ta ideer fra flere? Ha en suuper bursdag !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg