onsdag 15. juli 2015

Strikke baby

Check out For The Baby. Strikkeoppskrifter baby. Beskrivelsekeyboard_arrow_down. Våre oppskrifter sendes per post. Vis som Grid Liste.

Størrelser: 0-(3-6) 6-mndr. Ja, så er vi så vidt kommet i gang med en side for babyklær. Vi vil forsøke å oppgradere noen av dukkemønstrene eller deler av dem til babystørrleser.


Tid for å strikke baby klær. Jeg har oppgradert nok et dukkesett på w ww. D Isabell og Isak, der kan du se mange detaljbilder av samme sett i dukkestørrelse.


Dette er et veldig enkelt babysett hvor jeg har strikket inn små trekanter strikket i dobbelt perlestrikk.

Garnpakken inneholder alt garnet du trenger for å strikke den lune koseposen, pluss oppskrift. Du kan velge farge på garnet selv, klikk på “garnfarge” under, så ser du hvilke som er tilgjengelige. Garntypen er Dale ECO Baby Wool (1 økologisk ull). Trenger du strikkepinner? Når du får teket på det, anbefaler jeg at du prøver på å strikke to sokker samtidig, på en pinne.


Det fungerer for meg, for jeg mister gjerne motet når jeg skal starte på nummer to av paret, selv med disse små, sokkene som er så rask å strikke. Design by Marte Helgetun så dagens lys 30. Det startet med en enkel blogg, og utviklet seg raskt til å bli til så mye mer. Lær å strikke med strikkeskolen. Dette er en side både for deg som vil lære å strikke , og for deg som ønsker inspirasjon.


Har du forresten sett boken Med hjerte for strikk? Denne siden ble sist oppdatert 02. Last ned og kos deg med å strikke disse - de er supre gaver og fine til både han og henne.


Montering: Sy sammen midt bak og. Test ut denne gratis strikkeoppskriften på strikket body til ditt lille nurk. Passer både til gutter og jenter, og du velger fargen helt selv.

Alt du trenger til å strikke en julestrømpe med dompap-motiv og en lang, søt nisselue. Velg navn til strømpen og få din helt personlige oppskrift! Nisselueoppskriften har størrelser fra baby til 3-år.


Votter og sokker til baby : Disse blir lett dratt av, faktisk kan selv de helt små på en eller annen mystisk måte sparke av seg sokker. Best å strikke dem ekstra lange. Husk at babyer ikke trenger tommel på vottene sine eller hæler på sokkene – så du kan godt lage sokkevanter. Vil du strikke en genser, jakke, sokker, hentesett eller babyteppe? Da finner du oppskriftene her!


Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius, Nancy, Setesdal og mer. Masse nytt til baby. Noen oppskrifter fortjener å være gratis, for hvem trenger vel ikke en kjappstrikka lue og et par deilige tøfler?


Jeg begynner på toppen med Hollyromper med lue, denne finner du på hos Knitting for olive. Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på plagg til dukker i ulike størrelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg