tirsdag 21. juli 2015

Revisor vitser

Se selv på to minutter. Skreddersydd deg som vil føre selv. En revisor er en som løser problemer du ikke visste at du hadde, på en måte du ikke forstår.


Les også: vitser for jurister og advokater. Fikk du med deg blogginnlegget med vitser for regnskapsførere og revisorer? Vi måtte selvfølgelig lage et innlegg med vitser som er morsomme for (og som går litt på bekostning av) jurister og advokater også. Alle barna fikk sitte på med bilen hjem fra ferie, unntatt Ola, faren hans hadde parkert på Sola.


En ung revisor skal overta jobben etter en eldre kollega, som skal pensjonere seg, og den unge revisoren holder på med en ukes opplæring. Hver morgen begynner den erfarne revisoren dagen med å åpne skuffen i sitt skrivebord og ta frem en gammel konvolutt. Vi benytter cookies X Lukk infoFiskeribladet AS bruker teknologi som informasjonskapsler (cookies) og annen sporingsteknologi for å analysere trender, administrere våre tjenester, spore brukeradferd og til å samle informasjon om hele vår brukerbase. Vitser , humorbilder og humorvideoer Vitser , humorbilder og humorvideoer.


Ingen vitser er registrert som morsomme, fortsetter Truls August og. Bryllupsvitser Vitser om bryllup og ekteskap Bryllupsvitser og vitser om ekteskap setter ekteskapet p spissen. En svenske hadde skadet benet, og fikk beskjed av legen om å ikke gå i trapper.


Et par uker senere var svensken hos legen igjen. Benet ditt er mye bedre, sa legen, du kan begynne å bruke trappen igjen. Jeg støtter på ingen måte de som sier slike vitser og faktisk tar de seriøst Men får meg til å le som.


Du jobber som revisor hvis jeg husker rett. Tørre vitser har en egen sjarm. Her finner du de tørreste av de tørre vitsene vi har klart å finne. Har du noen egne tørre vitser å dele, bruk gjerne skjemaet nedenfor til å sende dem inn!


Eller han som var så tynn at han hadde bare en stripe i pysjamasen, og måtte springe i sikk-sakk i dusjen for å bli våt. Og han som var så tynn at når han gikk forbi en lyktestolpe på baksiden, så var han vekke i femten minutter. Brukervennlig regnskap på nett Prøv gratis. Kom igang på to min! Regnskapsfører vitser.


Kannibalene og regnskapsføreren. En reisende havner på enøy bebodd bare av kanibaler. Spørsmål og svar vitser Ingen stemmer. Q: Hvilken effekt hadde den. Advokater er slu mennesker, hvis vi skal tro vitsene.


Nedenfor finner du morsomme advokatvitser, lange og korte. Hvis du har noen advokatvitser å dele med oss, kan du dele dem ved hjelp av skjemaet nederst på siden. Morsomme vitser er vel noe av poenget?


Det finnes mange slags vitser , både morsomme, tørre, dårlige og gode - korte og lange, kjedelige og engasjerende. Det er klart vi må prøve å presentere morsomme vitser , selv om det ikke alltid er så lett. Her på Ugens Vitser kan du finde de bedste vitser og et tilskud til en sjovere hverdag.


Vitser giver smil på læben, så del med venner og familie og vær med til at sprede glæde og godt humør. Otte jokes kun kloge mennesker forstår. På Vitser og Jokes kan du grine ad en enorm mængde af sjove jokes.


Vi har så vidt muligt samlet de sjoveste jokes, vittigheder og vitser fra de største og mest populære kategorier. Et firma var på udkig efter en ny revisor og havde indkaldt kandidater til jobsamtale. Til sidst blev den 3.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg