mandag 6. juli 2015

Baby sovner kun ved brystet

Check out For The Baby. Tipper det er fordi hun assosierer puppen med søvn ja, og må ha denne for å sovne. Hadde samme problem her, og jeg leste boken sove uten gråt og fikk et bra tips for å venne henne av med dette: når det er rett før hun sovner ved puppen, nesten ikke suger mer og har sluttet å svelge fjerner du puppen forsiktig. Baby som kun sovner ved puppen.


Av AnonymBruker, Juni i Graviditet, spedbarn og babytiden. Hvordan gå frem når han sovner ved puppen under måltider, og hvordan få en slutt på det?

Han starter med veldig livlig suging, men etter en liten stund dabber det av. Han suger fortsatt, men øynene glir igjen og jeg hører at det kun er kosing, ettersom det kan gå svært lenge mellom hver gang han svelger. Uff, sovner av under amming om natta!


Liggende nattamming : Hender det at dere sovner med. Men så var det alle disse rådene da. Mange spedbarn er urolige om kvelden.


Barnet vil bæres, bysses eller ammes, og virker kanskje ikke fornøyd selv om det har ligget lenge ved brystet. Det kan føles som om du ikke har nok melk.

NbspBrystet er ikke bare mat for babyen, brystet er det tryggeste stedet i. Andre typer nevropatisk smerte kan vre: Vulvodyni (smerter i underlivet). Hadde vært greit hvis han sovnet etter første amming, men jeg må ut med puppen 4-ganger før han til slutt sovner. Han sover da oppå brystet mitt til neste amming.


Nå vil jeg prøve å få han til å sovne i egen seng. Gi eller motta råd om amming, flaskemating eller barnemat. Her møter du andre kvinner som har erfaring med amming eller har gitt barnet flaske.


I går opplevde jeg for første gang trøbbel med ammingen,han sovnet etter 7-min,jeg prøvde å lokke ham til å åpne munnen men nei,la han da nemen han våknet etter ca min og skrek,la han til brystet igjen og det samme skjedde,slik holdt vi på fra 14. Ettersom barnet vokser til, er det greit å ikke stimulere det for mye ved oppvåking på natt. La barnet være våkent uten å gripe inn for fort dersom alt ellers er bra. Eventuelt kan du si noen ord som nå er det natt og alle sover med en nokså nøytral stemme. I en del tilfeller vil dette være nok for at barnet sovner igjen.


Search For The Baby. Nu er der en ny udfordring. Vores datter på mdr, vil ikke tage sut, har ikke nogen favorit sutteklud eller bamse. Hun falder i søvn ved mit bryst hver aften, det kan tage op til timer nogle gange, da hun ofte har en bøvs der klemmer når jeg forsigtigt ligger hende i vuggen.


Så er det op igen og amme forfra indtil søvn. Men problemet er at hun sovner så lett ved brystet.

På de siste timene har vi ammet ganger, men kun min før hun sovner. Vi raper og gulper så er det kort tid før hun begynner å lete igjen. Får litt flaske innimellom så jeg kan få hvile litt. Vi stimulerer, har flombelysning, kler av henne, men hun sovner uansett. Tenk på en ku eller en sau – barna deres kan gå like etter fødselen, og er mye mindre avhengig av mor enn det våre babyer er.


For mye melk – et sterkt undervurdert problem. Og hvis teknikken er feil, blir du sår av å amme kun kort tid og da må du ordne på dietaket slik at babyen kan få kose seg ved brystet. Dere veldig srbare om kun ammingen er mten f babyen til sovne p. Svnige barn Ammehjelpen Det er heller ikke uvanlig at barn sovner etter noen f tak fra brystet , eller fr det har tatt et helt mltid. Det at barnet lett sovner ved brystet kan noen ganger vre. Denne setningen har jeg hrt mange ganger.


Min lille jente på snart uker sovner ved puppen etter noen minutter. Noen her som kan hjelpe meg. På dagen er det ikke så farlig, men på natten blir jeg nesten gal. Hun våkner og er sulten, suger 3-min og sovner. Jeg legger henne og hun våkner etter 5-min og vil ha mer.


Sånn holder hun på. I kraft af hendes alder har hun nu naturligt en større tryghedstrang eller moderbinding om du vil og derfor skal du heller ikke afvise hende eller lade hende græde ulykkeligt, men i stedet forsøge at rumme det, og aflede hende, give hende andre tilbud end bryst. Hvis det kun er brystet der kan få hende rolig, så må du give hende det, men. Du bør også prøve en mild form for vekking når hun ligger ved puppen.


Hvis det er generende at sove med barnet liggende ved brystet , ville jeg helt sikkert give en sut som du også siger. Jeg ville ikke skubbe barnet væk, men lade det ligge hos mig. Hvis ikke du ønsker at gøre det til vane at amme hende i søvn (med risiko for at hun SKAL have bryst i munden) ville jeg ikke begynde at liggeamme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg