fredag 17. juli 2015

Pannekake middag

Her finner du forslag til ferdige ukemenyer. Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her. PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn!


Pannekake middag

Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Like godt smaker det med varme pannekaker med sukker, is eller flamberte pannekaker til dessert. Med fylte pannekaker til middag blir du dagens helt.


Alle elsker pannekaker , men i dag fylles de ikke med noe søtt. Derimot med grønnsaker, sopp, kylling og crème fraîche. Her har vi gjort dem litt sunnere og et mer mettende alternativ ved å bytte ut deler av hvetemelet. Savoury pannekaker.


Pannekake middag

Pannekaker til middag er noe de fleste av oss setter pris på. Det er tross alt slik vi har vært vant til å nyte dem fra barndommen av. Men selv om usunt kanskje er det første du tenker på når man snakker om pannekaker , trenger det slett ikke være sant. Klassisk og enkel oppskrift på pannekakerøre.


Server med noe søtt som lønnesirup eller blåbærsyltetøy, eller salt som ost og skinke. Oppskriften gir ca. Hva er en sunn oppskrift på pannekaker ? En sunn pannekakeoppskrift er like enkel, rask å lage, og ikke minst like god som en tradisjonell variant.


Pannekake middag

Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Du kjenner kanskje allerede til amerikanske hotcakes, russiske blinis og franske crêpes, i tillegg til varianter av vår egen pannekake.


På denne siden får du både oppskrifter, informasjon og tips om pannekaker. Kanskje du prøver en ny type pannekake eller fortsetter med de klassisk gode pannekakene. Du kan spise pannekaker til middag , dessert eller frokost.


Gulrotpannekaker her. Se hvor enkelt og raskt det er å lage pannekaker. Nøytrale, proteinrike pannekaker for alle her. Spis mere pannekaker ! Når vi har pannekaker til middag syns jeg alltid det smaker godt med en middagspannekake med kylling- og grønnsaksfyll først, og en dessert- pannekake med rørte blåbær og cottage cheese etterpå.


Vi spiser pannekaker til frokost, til middag , til dessert og til kvelds. Vi har fått skikkelig pannekakedilla. Ja, selvfølgelig ikke til alle måltider hver dag, men vi har så dilla at det hører til sjeldenhetene at det ikke stekes en pannekake i løpet av en dag hjemme hos oss. Til helgefrokost, middag , dessert eller kveldsmat – pannekaker skaper alltid begeistring. Eg vil tru pannekaker på middagsbordet er populært hos fleire om dagane?


Eg har laga en pannekakeoppskrift med litt meir næring enn den tradisjonelle. Grovere pannekaker er ypperlig erstatning til brød. De kan serveres til både frokost, lunsj og middag alt etter hvilket tilbehør du velger. Se flere deilige pannekakeoppskrifter her.


Uansett hva de er laget av, er de en nøytral base for alt du måtte ønske, enten det andre er ertesuppe eller rørte, nyplukkede blåbær, et glass rosévin og oliven, bananer og kondensert melk eller en klatt rømme og en skje kaviar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg